Sunday, November 15, 2009

BEAN BAG NOTTI NETTI

Aloooooo peeeppsssss.......wah!! kenapa notti netti bersantai2 kat depan pintu masuk umah dia????? dah takde tempat lain laie ko nak lepak Net????......Huhuhu....kenapa yer..
Meh sini saya kasi tau....semalam saya sudah beli itew BEAN BAG from http://beanbagliyana.blogspot.com. Huhuhu terujassss I uuuuuu....Tenggelam timbul jer peruts boyot I nih.....Sib baik during that time my hubby titon...idak I dah di labelnya
kurang waras....huhuhu

See.... nampak jer kecik...tapi mak aiiihhh beso gedabak. Sebab tu I letakkan kata depan pintu, Itu jer ruang yg still available. Mati akal dah tak tau nak letak mana.

TAPIIII BESSSTTT OOOOOOO.......I order dari YANA-Sigategi dengan harga RM360 (Size L) and dapat free gabus kat bawah nie...heheh leh wat bantal dok?>....

Uols percaya tak I heret benda alah kat atas nie sensorang dari tingkat 1 ke tingkat 12????

(of coz la guna lift heheheh)

Me Naughty..me Netty

4 comments:

Emy Omar said...

Wah boleh la bersantai2 lepak2 depan tv dengan beanbag tu ye

mummy_ayu said...

chantik nya bean bag ko...makin lena la ko yer!

notti netti said...

emy - huhu...siyokkk oooo dok tenggelam timbul kat beanbag tuh......perut pun selesa jerk.

notti netti said...

Ayu - tu la....bestt ooo perut pun tak sakit.....siyokkkkk. Aku ingat nak order satu lagi jadikan prize tuk contest aku nanti.....okey dok?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno