Tuesday, November 17, 2009

OBSESSED WITH STARBUCKS

Hey gals........topic for this morning......"ARE YOU OBSESSED WITH STARBUCKS"?
Answer:- Yes I AM :)
Weird huh? sebelum nie tak kisah pun....ada ke takde ker...same jer...but lately nie I do perasan that.....kalo takde ayo S.B nie...cam terindu-rindu/terngiyang-ngiyang jerk rupa paras cawan kertas tu.
Huhuhu...geliks ler.....
Seriyesssss....Before this memang tak heran pun sangat kewujudan coffee bean/S.bucks/San Fran.Coffee ker and sedara mara depa nih!....hmmm....and one more thing is...I NIE BUKAN Sepisis sukak minum kopi. Menci dengan kopi and kureng ngan Tea. Tapi..tu la...mungkin sebab ngandung nie...dia gediks skit nak kopi...oh, jangan lah anak haku kuar warna errrmmmm errmmm...heheheh
ANd I totaly in luv with ayo "TOFFEE NUT LATTE" ehehehe...sukak sukak...tak tau la tekak korang, tapi tekak aku terima dengan perasaan berbunga-bunga gitu.
huhu yang menderita kena beli tetiap hari is my lovely hubby la.....sabo jer yang, lagi beberapa minggu jer bini u yang cute nih nak beranaksss.....then xde la I mintak mende2 alah nie lagi hehehe (hopefully).....buat masa nie, u ada sedikit susah nak memenuhi nafsu barakah bini u eheheh....and same kat ayu jugakkkk eheheheh takder laki haku, ko yang aku heret eheheheheheh......

Me Naughty..me Netty

7 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Penah dapat email ni x?

Starbucks HARAM,

ISO 9002 JABATAN IMEGRESEN HALIMAH BINTI HAMZAH

PASUKAN PETUGAS PROGRAM MS ISO9002 JABATAN IMIGRESEN MALAYSIA

Please note that all chocolate, vanilla and coffee drinks at Coffee Bean and Starbuck contains E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich is from animal origin (pork). Raspberry Frap uses cherries that has been dip n alcohol & the tiramisu contains RUM.

Please pass this message to our muslim friends.

Call JAKIM 03 - 8886 4000 for more information.
Thank you

Tidak pasti email ni betul atau tidak tapi sekadar berjaga-jaga...

notti netti said...

Angah - pernah gak dapat huhuhu...tapi nak gaks..:)

zh-ena said...

ena tak suka kopi

Anonymous said...

The email was spread few year ago, and i pernah dapat email feedback from Coffee Bean berkenaan email yg tersebar luas tu. Pihak pengurusan coffee bean Malaysia telah membuat kenyataan yg mengesahkan bahawa email berkenaan hanyalah propaganda pihak2 tertentu yg berniat utk menjatuhkan reputasi coffee bean. Beliau juga telah mengesahkan bahawa coffee bean Malaysia adalah halal dan mengikut standard yg telah ditentukan oleh pihak JAKIM. Email tu siap tunjuk surat pengesahan dari JAKIM lagi.. hehe.. tapi Starbucks i tak tau le pulek... hehe.. - Pelepaks Coffee Bean :-)

mama suri said...

adoi..baca blog netty ni tekak dah rasa nak minum kopi starbuck dah..ayoooo..

notti netti said...

zh-ena - same lah, netty pun tak suka kopi tapi sejak 2 weeks nie...cam ternak laks eheheh...tapi bkn kopi yang hitam legam tuh...ehehhee

notti netti said...

Anony - huhu legaaaa.....baca short esei u eheheheh

Mama suri - jemput...jemput....minum sekali :) eheheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno