Sunday, November 22, 2009

ESOK NAK TAYANG HADIAH

Wah...gals.....I am sooo happy biler tengok penyertaan korang.....
sampaikan
tak sabar nak tayangkan hadiah. huhu...But hadiah hanya akan disiarkan esok yer.....biar korang tak lalu makan hari ahad nie...heehehe.....Hadiah hanyalah dari tempat pertama till tempat ke tiga jer yer...:) (tapi tengoklah.....kalau ada berlebih2 penyertaan....mungkin akan ditambah bilangan penerima hadiahnya......) huhu....lagi pun tarikh tutp pun lambat lagi kan.....:) kepada yang dah hantar link tru my comment box....nanti I akan check yer...nak semak either uols memenuhi syarat kih3....cuaakkkkk.......

OH!last nite......ke GSC Midvalley...kot nyer nak tengok movie 2012 yang kengkorang dok canang macam best sangat....tapi end the end hubby g beli senario the movie 'Beach Boys'...oh! apakah!!!!
Actually I nak sangat tengok 2012........but bile baca comment some of the blogger, cam risau lak nak tengok cerita kiamat nie....huhuhu.........
Well...as for senario, hmmm...okey la.....syok lagi kot tengok cerita PISAU CUKUR hahahahh
okey ler......I nak g wat kek.....bubye.....nantikan prizie for tmorow...muaah!!!
Me Naughty..me Netty

1 comment:

Intan said...

Wahhh apakah hadiah itew ye...he he.

Intan pon nak tgk gak citer 2012 but...uwaaaa tak leh aaa coz arissa nak campak mane, kecik lagik :(

Nampaknyer terpaksalah den boli CD jek...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno