Wednesday, November 25, 2009

JELES NGAN MUMMY AYU....


Wah.....!!!! poyos jer tajuk kan?.....
Iyeee saya sekarang mood jeles ngan AYU....huhuh why??? apakah??
SAYA jeles sebab saya tak dapat cuti.....uwaaaa.....saya nak cuti.....tapi x dapat...menci...menci tau!! kena jaga opis lak....apa daaa....
Ayu!! semoga ko berbahagia dapat balik kampung ari nie....(walaupun aku tau, ko jeles sebab aku kerja kan? kan? kan?....baik ko iye kan...)
Bosan la...dok opis, takde kerja (oppsss ada kerja.....cuma gatal lengah2kan) kang ckp takde kerja kang, buatnya bos aku terbaca blog haku tak ke naya(walau pun % dia nak tau kewujudan blog aku, adalah zero).

But still orang kata cuti Raya Haji nie takde la gempak mana cam cuti Raya puasa...but still aku nak CUTIIIIIII!!!!!!!

Sekian...luahan hati saya....makasih..:(
Me Naughty..me Netty

6 comments:

Emy Omar said...

Awak jaga la ofc tu ween nanti dah nak cuti panjang kan..hehehe
SALAM AIDILADHA

notti netti said...

emy - sob...sob...tak aci.....

zh-ena said...

salam aidiladha..

notti netti said...

zh-ena - same goes to u.....salam raya aji

mummy_ayu said...

ala ciannya ko...kan kita dah discuss kan plan semalam..tak jadi nak buat ker? he he he..ye net, aku jelous giler ko still keja ari nie...sabar ek! next week kita sambung makan makan...jangan lupa cop starbuck ko tu yer!muahhh dr seremban!!!

notti netti said...

memang nak buat seperti yang dirancang. sekali tgk esok ramai le plak yg cuti....adeh la. Kang nmpk sangat. cop starbucks??? laki haku beli 3 cwn starbucks without cop......boleh tak??? melepas haku nak diary tu. idak dah kumpul 6 mata dah.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno