Thursday, November 5, 2009

AKTIVITI PETANG SEMALAM

HI everybody.....sihat?....
Pernah tak korang dapat bos yang menjengkel kan?.....
Pernah tak korang rasa nak hempuk jer bos itew....?
eheheh saya mengalaminya sekarang.....naik mengeras jer perut nie tahan sabar.....setakat nak breakfast...beli sendiri lah...nie nak maki hamun orang pasal takde b/fast (aku breastfeeding ko karang...ko nak yang mana? pilih jer...yang manual? yang swing? yang harmony?...yang isis?...huhuh).....lain la ko pangkat sama macam bos Mummy Ayu....eeee...geramsss.....and lain la jugak semua duit b/fast tu pakai duit ko...nie duit kitaorg yang tak bersalah nie jugak ko tarah!..gaji dah le lambat lagi.....chait lagi...eee....SABO net SABO net.......kang terkenan anak ko ikut muka bos ko...ehehehe tak mahuuuuuuuuuuuuuuuu............
Okey lah....ubah topik yang mendukacita ini...buhsan cerita menda tak berpaekda nie.



HOKEY...tarik nafas.....



Semalam saya exam final kat UITM...alhamdulillah bley buat eheheh sukak-sukak tapi tak tau lah jawapan betoi ke idak....I bab2 mengoreng nie memang peveret......nak-nak yang soklan esei tu...uishhhh lajuuu jer goreng kui2.....after exam...called hubby ingat nak ajak dia jalan2 cari barang baby...tup tap tup tap dia gie lepak opis...chait lagi...soooo sebagai seorang ibu yang berjaya dan kurang kasih sayang , I pun jenjalan la sensorang kat Midvalley tuh....syokkkk ooo orang tak ramai......
Buang masa berejam kat MPH...curi-curi baca buku resepi disamping kengkononnya nak cari hadiah for anak Mummy Ayu n pemenang contest dia....sudahnya tak beli apa2 just reniew my MPH card and beli buku about cheesecake..ehehheeh...

sangat la sodap...bagi I la....

Then, baru perasan perut lapor...tapi taknak makan banyak la kunun...so lepak kat coffeebean. Disebabkan dok sangat baca buku cheesecake tu...I pun orderlah cheesecake sepotong ngan caremel blanded....sodap nyo....makan sensorang lak tuh!! sengih pun sensorang huhuhu....

Continue jenjalan..nampak kasut uisshh sukak tapi...terpaksa tampar pipi sendiri....ko tu sarat ngandung...takkkan nak pakai tumit tinggi...piggiii dah...so..biarkan jer...jenjalan kat mothercare....untuk kali ke 3 nye belek MEDELA SWING....takpe...sabar...biar hubby belikan....huhuhu....then masuk ke kedai 'Party Princess'..tak pernah masuk sebenarnya since dia jual baju gegirl yang sesuai ke party...tapi....I terbeli gak tiga pasang...huhu...not for IMRAN eh..pekehal dia nak pakai skirt...mak dia masih waras eh....I beli for my anak buah and irish..eheheh sukak-sukak...dia letak baju tu dalam kotak..chantik...

Barang yang I dok shopping sakan....

sukak-sukak lagi...and layanan dia baik sangat....habis ratus ringgit pun takper...huhuhu statement riak. Then ke jiran sebelah, 'The Gardens'...ingatkan sesaja nak jenjalan cari my diary' tapi sudahnya tershopping baju baby but not for my baby...its for my SIL baby yang baru jer lahir 2 NOV 09 hari tu......sukak lagi...they put dalam kotak gak...tak yah disuruh ehehhe...then dah puas I baliks laaa...perut pun dah semacam jer mengeras.....hadui, niat nak jalan lagi tu ada but baby nie cam tak bagi jerk.....huhu....balik umah terlentang...bagus nya bini....sib baik laki call kata mamam luar...ehehhehe


pssst:- jangan ingat I tak beli baju anak I laks...baru nak sentuh baju for IMRAN and coming baby IRFAN.....my mom call suh tunggu dia...huhuhu....

Me Naughty..me Netty

6 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hamboi shopping sakan

notti netti said...

nak lagi sakan, tapi perut boyot nie tak membenarkan...huhuhu

color me pretty said...

wahh sedapnye nampak cheesecake itu ...

notti netti said...

CMP - memang sedap pun...eheheh tapi makan sorang tak habis laaaa.......

Aleyn said...

Wah...tengah merdeka lah ni...baru lepas exam yerk....

Salam perkenalan

notti netti said...

Aleyn - yea...yea...merdeka sangat...sukee..gumbira....tapi bila fikir bulan depan nak beranak...adushhhhhh scaryyy tau.....ahaks....salam kenal gakkkk..:)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno