Tuesday, May 29, 2012

Beeakfast Macaroni Untuk BFF dan Teman Sepejabat

Semalam Bff call. Dah lama tak hang out together...gether. Thiw week pun rasanya cannot go la....jenjalan dengan dia.....


So..rentetan daripada pura2 sibuk masing-masing......dia tela request supaya kawan comel dia ni buatkan macaroni bakor......"last time buat tak bagi dia"....xtau pulak dia kecurrrr......hahaha.....


So.....taraaaaaa...khas buat bff...nah...makanlah macaroni bakor ni sorang2 yer...ahaks...and macaroni yang lebih...khas buat teman ofis...tapi goreng jer..tak bakorpun..


Enjoiceeeee


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

mummy_ayu said...

yum yum..ma acih dear....aku tak sempat nak makan lagi..dok busy ngan boss..dia kan baru masuk opis ari nie...pas tu nak gie meeting plak...

Sidratul Muntaha said...

aku punya takde ke nett?!
arijadi aku dah dekat nih...

Nad @ MamaZakwanNayli said...

rajin btul kak nett ni
siap jamu kengkawan lagi
moga terus dimurahkan rezki
^_^

Emy Omar said...

Rajin kamu ween..sedapnya yang bakor tu

Reena said...

Kita baru nak tepek new entry macaroni baked ni dekat blog kita, tak sangka rupanya taste kita serupa. Hahaha...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno