Tuesday, June 5, 2012

Tidak ada apa-apa lagi yang lebih menyeronokkan selain berjumpa kawan-kawan lama

last-last-last week...aku and kengkawan sealiran berjumpa-jumpaan
dah lama tak jumpa...
rindu....so kami plan ke satu tempat kat arab...
ehhehehehe
restoran al rawsha..
sedaaaaappp
'
'
'

yang kiri sekali tu husband and wife...jangan korang fikir bukan-bukan yer...
aku kalo laki aku ada..ntah-ntah kuak lentang kat bawah tu ahaks.


kengkawan sma-sama meredah matahari terik dulu-dulu
dan sama-sama ada line hitam di dahi.

nasi mandy al rawsha, kampung pandan...yummieyyyyy
rasa macam nak buat sendiri jer...



ni baru sikit..
nantilah plan time berbuka puasa nanti
harap-harap ramailah.
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Anonymous said...

Net... Gambar yg tiga couple tu yg x bleh blah tu.. Im ngan malik peluk sakan.. Eeeyewww... Hahahhaha- red

Nad @ MamaZN said...

kak nett, slim la!

Farra Dhelina said...

hai hai hai hai ;p

Touch of Tash said...

Mmg la dorg peluk sakan...dorg la paling merindu antara kami semua...hahahaha...yg penting bukan LGBT...Net, newspaper ape hari nih...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno