Saturday, June 16, 2012

Mood Kemas Rumah - arahan en.suami

Salam...how r u...
ehehehehe....

sekarang ni tengah kerja....di waktu pagi sore nan indah pagi sabtu...cis!
husband ada bantu buat asgmnt hari tu...sebab dia lancar baca jawi lama...ehehehe
acik ni baca jawi macam teragak-agak jugaklah......

so...acik nak upah dia T-Shirt Hard Rock Korea..but kat korea nan ado hard rock..
so en.soami nak I kemas rumah...satu rumah.......ayooooo.....

since dia dah tolong buat asgmt..maka kenalah acik kemas rumah seperti yang dia nak.
maka.....cam biasalah......nak kemas rumah kena ambik mood.....yakni..servey dulu rumah orang yang shantik-shantik then baru boleh kemas rumah.......

so..jom tengok ruang yang cantik-cantik.....kasi mood naik...
 

 
 

 

 

 

 cantikkan?.....
tapi kenapa mood tak mari-mari????.....
oh...xmakan lagi rupanya.

^_^
Me Naughty..me Netty

4 comments:

♥e'in♥ said...

cantik! kalau laa dpt umah yg cantik mcm nie......................

ratu siput said...

em betul tu.sama cam RS jugak suka amik mood dulu.kalau nampak org sebelah basuh lantai trus rasa berkobar2 jugak nk basuh lantai.kalau nampak org depan lap2 dashboard kete...trus jugak nak lap2 sendiri punye.ehehe.anyway salam kenal dr RS :)

Ibu Lala said...

Shanteknye umah. Untung la kalau dapat umah yg cantik mcm ni ek. Musti tak nak kluar rumah. Salam kenal ye.

mama_umar_maryam said...

laki aku soh cari idea camne nk renovate porch,haruslah bli mag deco 8 buku!hahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno