Thursday, May 3, 2012

Tercapai juga hasrat nak bawa mummy ayu ke pesta buku


tenang-tenang.....ini bukan sale kasut
tapi sale buku-bukuan..
aku relax jer
tapi kan..tapi kan..
ada sorang tu
maca.....rambang mata...mengikut nepsu,
beli buku novel..maca beli nasi bungkus.
sapa orang tu eh?

eheheheh


tuan rumah ke daun posing dulu...
kerja tuan rumah tak banyak..
cuma tolong azankan sorang member dia and tolong pantau kot-kot member dia shopping over budget...
sapa orang tu..
ehehehhe
tuu...tuuu
kat bawah tu...


rambang mata..sampai nak tersembul bijik mata dia...
aku tolong tenangkan....
dia macam-macam nak beli
aku azankan...
dia dah pilih buku novel itu ini begitu begini..
aku tapis kan.....
hmm...bahaya kalo takde aku..
mau dia beli satu gudang....


aku???
aku beli lite-lite jer..itupun pesanan member ofis
yang mintak tolong carikan buku bacaan kanak-kanak.
aku cari gak buku permata yang hilang versi 2012...tapi tak jumpa
hmm bosan....


nak support mummy ayu punya pasal...aku beli jer satu novel
ayupun beli novel ni..
kata pakcik tukang susun buku tu
novel ni tengah laris..
tak best...siap pakcik!!! saya cari pakcik.


haaa.....ni semua gambo mummy ayu yang aku tapis
sebab dia dah kasi warning..nampak..lite-lite jer gambo..
kalo aku tak tapis gambo tadi..dah macam-macam gambo aku paparkan
yang menyangkung.yang mata nak tersembul tengok novel..
gambo meniarap nyaris-nyaris nak ada
eheheh
apa-apapun tahniahlah buat BFF aku sorang ni sebab sabar tunggu aku nak ke pesta buku...
dan tahniahlah pada aku sebab berjaya menahan ayu beli buku yang bukan-bukan..
ehehehehhe

psss- pesta kasut tu lain cheriter yer..tak sama.
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

mummy_ayu said...

tq tq....i lap you la...tq gak azankan aku tadi, kalu tak..confirm patah riuk tangan aku pikul buku..he he he..mood suka.. :-)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.alah samalah.i pun sempat pegi pagi tadi.ramai sangat orang sampai pening kepala..hehehe. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Aida Jelita said...

sejak bila jadi muazin surau plak nih

Iela Fazielah said...

bestnyer gi soping novel eh..jeles ai


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno