Thursday, May 10, 2012

Menggila tengok cadar selimut di ikea

Semalam after habis final projek untuk subjek kelas aku....aku terus ke klang ada hal...then keluar dengan adik aku sebab semalam besday dia. So aku nak belanja dia mamam kat ikea..semalam diet aku totally out!!!! Bila jumpa meatballs....bla..bla..kek cekekat..bla..bla...ayam panggang..bla..bla...so hari ni setelah diberi hidayah aku....kembali ke pabgkal jalan....pagi ni mamam cherry tomato and sikit ayam bakar. Gambar lupa snap.


Aku tak taulah..asal ada kat ikea...sistem nepsu berahi aku menjadi-jadi....nak itu nak ini..at the end kat kaunter bayaran...aku tapis semua yang tak penting....so aku beli set cadar jer...huhuhu....best cadar kat ikea ni..dulu aku tak ambik port pun..adik ipar akulah yang ngajor.....tapi kebanyakan cadar yang aku nak takde sbb katil aku size king.


Sangat puas hati......ehehehehehe

Malam semalam ke jusco bukit tinggi,klang...tak sangka ada member sale....nak beli kat mak aku cadarlah...since dia berkenan cadar aku..eheheheh


Then nak beli bantal.....hari ni last member kad kat aeon bukit tinggi.


Pss...korang kerap beli cadar x?


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

mimie.. said...

emm sy beli time nak raya je haha

mamasuri said...

mmg mengiler pg ikea...tgk sume mesti rasa nak beli...bab cadar ni...beli yg mahal setahun sekali jer lah..tp yang murah2..dua bulan sekali beli..hehhe...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

dkt ikea ape yg tak gila sis... rasa mcm nak beli sume je yg ada kat situ.. hehehe...

nUR_rOsALiNdA said...

Tak kerap!!~ Sebab karang tak de tempat nak letak...Pakai cadar2 yg ada ganti2..kalau salah satu mmg dah kena hukum buang ke tong sampah, baru beli baru..cam replace tempat la kiranya

Aida Jelita said...

baru beli weih rasa macam tak nak bangun dari tido je


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno