Sunday, July 15, 2012

Soalannya......KENAPA SAYA TERKEDU???.....siapa dapat jawab betul...dapat hadiah.

Cerita ini bukan rekaan tetapi benar-benar berlaku tadi.....

begini....,

malam tadi setelah hantar suami ke tempat kerja...saya singgah di rumah kedua....*Midv/The Gardens*. Saya berada di Robinsons ketika itu dan sedang mencuba beberapa pakaian....sedang leka membelek gaun-gaun yang sangat shantiks.....oh! lupa nak cakap...di kiri tangan saya ada sekotak kek yang baru di beli........

ok, sambung...sedang leka membelek gaun...saya dilanggar oleh seseorang......kotak kek saya terjatuh....saya dilanggar oleh seorang budak perempuan cina rupanya.....hmm rasanya dalam lingkungan umur 3 tahun kot......rasa macam nak marah...*sebenar lebih kepada nak marah pada baju-baju yang tak muat*...apalah sangat budak kecik langgarkan.....tapi still rasa nak jentik jer budak kecik tu.....dan rasa nak jeling pada bapaknya *sebab dengar suara bapaknya memanggil budak kecik itu*. Saya angkat kotak kek yang terbalik..and standby nak jeling bapaknya...........dah tu main kejar-kejar dengan anak kat pakaian pompuan...sangat tak sesuwai!......

Bapaknya semakin hampir dengan saya dan anak perempuannya and cakap "Oh! Sorry"....sepantas kilat saya dongak, tatkala terpandang je muka bapaknya itu......saya terkedu..........haaaaa...


SOALANNYA.......

KENAPA SAYA TERKEDU??????

sila sambung/jawab soalan itu.....

contoh - net terkedu sebab itu cikgu sekolah menengah dia dulu yang sangat garang.....

*itu contoh jer...* korang pikir le jawapan yang sesuai....

kalau tepat jawapannya saya bagi hadiah..eeheheheheh. Sila jawab satu jer..tak boleh lebih.

takde tarikh tutup,,...kalo saya rasa nak tutup...saya tutup...ehehehehhe haahaahah jawab...jawab.....

Me Naughty..me Netty

11 comments:

Anonymous said...

Bapak dia Aaron Aziz...jeng jeng jeng Anis teka

Aida Jelita said...

kenape anak bos kah? eh kenapa rasa macam cerita novel ni.jangan jatuh cinta sudah

iduraz said...

bapak dia artis kot...

inazamri said...

bapak dia ni celebriti kot.

ratu siput said...

terkedu sbb bapak pompuan tu ex-bf kamu... :)

rozila said...

mesti bapak eh sgt hensem.....

Anonymous said...

tu boy pren lama kamu-miszzliana

mama tisya said...

ala tkleh teka byk kali..baru nk teka bapak bdk tu aaron aziz:-p tp dh ada org teka....so aku teka ex-bf lama...tu ko terkedu...hehe

Anonymous said...

bapak dia aaron aziz!! =))

nadz

Nana said...

bapak dia artis kot?
pelakon ke penyanyi top msia hehee

Nad @ MamaZN said...

kak nett terkedu sbb muke bapak budak tu cam hero citer korea yg kak nett minat..


p/s: ke terkedu sbb bapak budak tu adalah eyriqazz?hahha, die kan cam cine dan ada anak pompuan umo 2-3thn =p


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno