Thursday, July 19, 2012

Hari ni episode akhir "Miss Ajumma"



Ya...tak tipu...Miss Ajumma dah sampai ke klimaksnya......
dan...semalam buat sekian kalinya...aku nangis kesiankan si pompuan jahat *Sae Mi* tu....
vongoks...dengan diapun aku leh nangis....haru jer...dan yang paling haru...tengah syok feeling-feeling nangis giler-giler *macam kena tinggal laki jer*....tok laki pulak balik....
aduiiii...tetiba lak dia balik awal. (bagi korang lambatlah bila suami balik dah nak jam 12 malam) tapi bagi aku...awal tu.......dia bukak pintu..! aku dah tak berdaya dah nak lap air mata and hingus yang keluar dari pelbagai penjuru idung. Kacau daun jer.......yang sudahnya...minit-minit terakhir episode semalam..aku macam tengok tak tengok tapi tengok laaa.......*korang cuba ngertikan ayat akhir aku tu*

dan hari ni adalah episode terakhir......baca sinopsis cerita...si Sae Mi dah tobat and nak mintak keampunan pada si Kang Geum Hwa. Tapikan.....hmm bapak, mak and anak-anak aku datang hari ni...adehhh lemahlaaa..mesti anak aku nak tengok kartun and bapak aku nak tengok cerita lain...alahai......
camno ni?...nak tak nak terpaksa lah aku tengok ulangan......itupun kalo dapat.....sob...sob..sob....

apa-apapun.......sekarang ni aku tengok jugak drama korea cerita Ghost.....bab-bab penyiasat computer ni and switch identity ni memang aku suker....ehehehehe......

suker! suker!







Me Naughty..me Netty

4 comments:

Anonymous said...

tgk kat astro on the go. link dgn acct astro. boleh tgk kat ipad/iphone/laptop

ShazWany said...

mmg sedih betul miss ahjumma ending. Si sae mi tetiba insaf la pulak. Tapi ending citer tu mmg x brp jadi. tak ke pelik lepas keluar dari penjara si sae mi berjumpa dgn geum hwa. Cuba tengok kat kuku sae mi...kuku panjang dan berkaler..tak logic sebab dia kan baru kluar penjara...hehe...

Arisha Vanilla said...

Miss ahjumma ade skrng ni .. dah ep 75 x silapnye

Anonymous said...

Salam kenal


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno