Tuesday, July 24, 2012

Kenapa saya jarang hapdet blog?


hmm...rasa belum bersawang lagi...*tak jumpa pun sawang just tekan papan kekunci jer*
tapi itu gambaran nak aku tunjukkan bahawasanya aku jarang hapdet blog....
sepatutnya dah habis belajar ni...aku makin rajin hapdet blog......satu hari patut ada 7 entry....wah! cemerlang!

bukan sebab malas....
tapi..untuk bulan ramadhan ni..aku concentrate satu benda....and aku harap siap raya nanti...
apa aku buat?

eheheheh...aku sedang mengarang novel tika ini.....
yer..sesuatu yang patut aku buat....
dan aku harap siaplah novel aku....
takmo buat novel yoyo jer..
and yang pasti kalo siap nanti....BFF aku yang akan dapat mandat untuk baca dulu transkrip novel..
kalo dia kata lulus! maka akan ku cuba submit kat kedai basikal..
kalo dia kata buat lagi...aku akan ikut arahan dia..buat lagi novel sampai mencapai tahap napsu baraqah dia...

ok...untuk seketika...biarkan aku dengan donia novel aku dulu...
nak feeling kena senyap....takmo kaco-kaco......

ok..tata......


Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

sejak bila jd penulis novel:-p

mummy_ayu said...

caiyok..caiyok!! tak sabar nak baca..

Nad @ MamaZN said...

wah, bakat terpendam!
igtkan bz buat kueh raya org order, hehe

ok2..apa2pun saya ucapkan caiyok2!
kat kak nett

p/s: jgn lupa nak berbuka plak ye, hihihii

AzuraFazil DIN said...

wahh sure besh ni ..

ingt bz wat kuih raya


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno