Wednesday, July 31, 2013

Kad Raya oh Kad Raya


seriously bila kad raya dah ada depan mata
memang kedu tangan ni tak tau nak tulis pada siapa? untuk apa? ayat apa? bagaiman? bla bla bla
nak nak bila member ofis kat sebelah aku ni pasang lagu raya Jalil Hamid.
makin piung otak ni.
 
sebelum ni kemain nak hantar kat si polan polin tu......tapi sekarang haish boleh blur tetiba.
 
atau mungkin masa yang singkat ni memang susah kot.
kalau awal sikit maybe aku ringan tulang nak pos pada member blog
tapi apa-apapun ayat standard aku
 
SESIAPA YANG NAK KAD RAYA SILA KASIK ADDRESS
ehehehhe
 
untuk BFF?
of coz la ada.
benda wajib tu.

11 comments:

mama tisya said...

utk geng bachelor??

Nad MamaZN said...

Kalau nk duit raya bleh kasi alamat gak tak?
Hakhak!

notti netti said...

aimi hahahahha xsempat ler....

nad-amboiiiii

Diamilikku said...

tgk nama di kad raya..teringat cerita di blog rakan saya.. :)

Salam Aidilfitri nett sekaluarga..

http://syahrilkadir.wordpress.com/2008/07/02/kisah-mi-kicap/

notti netti said...

salam back diamilikku. apa cer nya.

notti netti said...

salam back diamilikku. apa cer nya.

notti netti said...

salam back diamilikku. apa cer nya.

notti netti said...

salam back diamilikku. apa cer nya.

notti netti said...

salam back diamilikku. apa cer nya.

Diamilikku said...

Cuba click link tu..or else open it..is mi kicap n your husband org yang sama???

notti netti said...

oh..iye kicap tu suami sayalah. Panggilan time dia belajar kat UIA dulu. Link tu dah lama. ahahah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno