Wednesday, July 31, 2013

What I Wore Today.........Green Baju Kurung, Green Kasut, Green Raya Card and Purple Sample Raya


Asalam
hari ni sangat seronok.
bukan sebab all green tapi sebab hari ni hari yang indah belaka eheheh
 
....
sahur tadi suami kasi duit raya....aduh gumbira yuk, walaupun time dapat khabar tersebut sore pagi dengan muka buat dek tapi dalam hati.....'kalau boleh ku tunjukkan betapa girangnya hati tidak terkata...' waduh!
terima kasih kesayanganku, akan ku simpan duit raya itu untuk melakukan lawatan mengejut di
Poh Kong nanti.
.....
selain itu, suami kasi saya kad raya custom made. Terkedu jugak bila tengok kad raya ni?
baru kelmarin story pasal kad raya. Hari ni dapat kad raya kosong.
heheh nak hantar kad korang hmm tak tau la sempat ke tak...so aku rasa aku hantar pada kengkawan yang dekat jer la....acik kan malas nak beli setem.

 
 
apa-apapun..WIWT
edisi hijau lumut
sekian

4 comments:

mama tisya said...

jrg tgk ko pki ijo..wah duit ry dh dpt..sure masyukkkk sbb bole p pohkong tu:-p wow customade kad raya dr laki ko..kerlasss

Puan Ida said...

salam
ai masih x lambat ucap salam ramadhan kan hehhee
saya ida newbies blogger
baru je follow blog ni
jemput ye follow blog sya
umielman.blogspot.com

Nad MamaZN said...

Wah! Canteknya akak!
Kak bagi la saya kad raya
Selit2 kan barang sekeping 2 note RM
Haha!

notti netti said...

aimi- memang aku tak suka ijo.

puan ida- tq....I akan melawat blog u sekarang jugeks.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno