Thursday, July 4, 2013

Jumpsuit oh Jumpsuit... Aku Muat Juga Akhirnya.



Aku memang sukakan fashion
and salah satu fashion kesukaan aku adalah JUMPSUIT.
 
*0*
 
tapi...selalunya errm tak pernah la aku ada jodoh dengan
mana-mana jumpsuits di kedai-kedai pakaian
and almost jumpsuits yang aku "cuba, try, test"
memang tak muat and akan stuck tang vontot!
.....dan akan berakhir aku marah pada cermin fitting room yang besor gabak....
al maklumlah pompuan....masalah peribadi body memang suka diperbesar-besarkan.
.......
Ini antara jumpsuits kegemaran aku.....mari sama-sama kita saksikan..
(wah! dah macam pengacara)
 
 

 
Women’s Jumpsuits
 
memang suka semua jumpsuit kat atas nun
disebabkan berat badan dan body figure tak mengijinkan aku menyarung baju ni
maka nak taknak aku terpaksa mengkuruskan diri - aku takmolah melupakan pakai baju cenggini and habis power cakap "Nasib Badan dapat Rangka Besor" ahhh takmo fikir cenggitu
memang kena kuruskan diri gaya sihat jugak ni. Wajib!!
kang sampai ke tua tak dapat rasa pakai jumpsuit....
......
oh! bercakap pasal berat badan, aku masih on dengan contest Diet Nak Raya (DNR)
and the best thing is peserta semua memang berluma-lumba nak kurus sampaikan aku turut terikut ha...tiap petang wajib ber cardio at least sejam...kalau tak memang rasa menyesal tak sudah.
......so semalam aku tak bersenam aku bersenam kat Midvalley jer ahahahha....
lalu aku singgah NICHII.....memang kerap sentuh jumpsuit kat Nichii ni tapi apakan daya...tak muat!!! Walaupun ambil size XL..tapi bila aku sarung alahai size macam M jer ha.
*_*
 
Maka semalam aku sajer jer nak lampiaskan nafsu aku...aku cuba ambil satu jumpsuit
and berdebar-debar sarungkan baju tu....masuk kaki..ok muat...
masuk dua-dua kaki kat baju tu...pon muat..baeklah part seterusnya nak tarik baju tu kat vontot pulak which is memang aku selalu failed tang situ.
sekali aku sarung..eh! eh! muat! ok...baik punya...terus aku sarung sampai bahagian atas...
Wah! rasa nak nangis sambil julang tropi ko!!!!!
I tak sangka You.....akhirnya setelah beberapa tahun makan hati berulam jantung ayam...
akhirnya aku muat sarung JUMPSUIT!!!!
------
tapiiiiiiiiii
-
-
-
 
aku tak beli.
ceh!!
 
sebab????
aku nak tunggu kurus lagi sikit and baru beli,
lagi best.....ahahahah
"
"
ok nak tengok jumpsuit aku yang try semalam?..
*_*
.....
"
"
"
"
"
taraaaa......
 

 
sikit lagi net...sikit lagi....confirm la!!
 
 
ehehheheh.....

1 comment:

Nad MamaZN said...

Cun ar kak nett!
Serius cun! :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno