Wednesday, July 10, 2013

Tengah semangat gugel resepi, tiba-tiba.....


sedang aku kusyuk scroll resepi masakan sambil lap air liur, air mata, air idung, air telinga...
tetiba aku terfikir nak wassap laki aku nun jauh kat planet marikh.
 
...kengkononnya nak tunjuklah resepi dari blog CT Delima
-resepi atas tu ha-
gila menggugat kedudukan peranakan aku tengok gambar lauk kak CT tu.
...
so dengan semangat berkoyan-koyan balik nanti nak cari ikan sekeping and mangkuk kecik sebijik macam dalam gambar tu, aku pon wassap laki aku...
....
'
'
'
'
'
jawapannya
 
LAKI AKU TAK BALIK BERBUKA SEKALI
-tak sempat katanya-
'
'
'
*0*
 
selera aku putus di tengah jalan, air liur dah tak macam waterfall dah.
...
dengan ini aku ishtihar aku berbuka dengan telur goreng masak herbalife!
 
sekian!!!  

Me Naughty..me Netty

2 comments:

fazilzura said...

mood sentap lew tu

shahdiana said...

hehehe...bawak sabar...berbuka dengan telur goreng pun okay jek...lagipun tengah nak maintain kan...berusaha...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno