Friday, July 19, 2013

Cantik Betul Pattern Rumah Sekarang ni, Tapi......


 
serius cantik, menarik, aku minat sangat pattern cenggini
kot boleh dapat dalam RM500K kan?
ahah verangan kan?.
sekali tengok harga...
aduuhhhh kenapalah area Selangor ni rumah cekik darah betul.
 
from RM1.7 Million tu..
addduuuuuuuhhhh.....duh duh duh
......
 


3 comments:

fazilzura said...

rumah now dh kurg dh yg ratus.. sume main juta2

Anonymous said...

apa nak pelik? ramai orang kaya kat Malaysia.
Cuba Puan ada sykt hartanah - buat 1 projek perumahan, kenapa Puan nak jual harga 200k seunit jika orang sanggup beli pada harga 600k?
apa2 perniagaan orang nak untung lebih.

tapi kebanyakan projek perumahan di Malaysia market target adalah bukan rakyat yg berpendapatan bawah 5k. Target lebih pada orang asing - Malaysia as 2nd home. Itulah siapa suruh buat peribahasa "kera di hutan disusukan, anak di rumah mati kelaparan"

untuk turunkan harga - susah - kecuali - kerajaan batalkan program malaysia as 2nd home.

hayati hashim said...

Mampu tgk jek la....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno