Tuesday, July 30, 2013

Cam Nak Nangis Dapat Kad Raya Tahun Ni.

 
first sekali akak kat ofis aku ni bagi sampul kad ni
aku tanya "haa.kad jemputan kawin lagi ker kak?"
yer la...bulan ni jer dah 3 kad jemputan kawin aku dapat...ahah tu yang samberono jer tuduh kad yang akak tu bagi adalah kad kawin jugek.
 
 
sekali bukak
terkedu jap.
oh! apakah?!
aku dapat kad raya!! OMG!!
1st raya card tahun ni?
waaa...nak bergelinang air mata.
tahun lepas aku tak dapat satu kad raya pun since ramai hantar via wassap, fesbuk, email and blog.
tapi bila dapat penghantaran ucapan secara manual ni
memang tahap sayu sayu kulup jer hati aku.
 
sedih ooooo
dulu time sekolah banyak giler kawan-kawan bagi kad raya
kekdahnya
aku bagi kad raya kad ko and ko wajib balas.
nak over lagi bila kad raya tu ada gambar ko sefamily kan. Bongkak giler bila bagi kad raya ada gambo ko possing-posing dengan family. Baget artis sesangat dah time tu.
then siap kumpul tengok siapa paling banyak dapat kad raya kan. Aku siap kidnap kad raya bapak aku konon nak paling banyak dapat kad raya kan....giler jahiliah! bukan dapat awardpun.....
 
...
apa-apapun terima kasih buat si penghantar kad raya ni
dari my Chinese officer. tq.
 
korang takmo hantar kad raya kat aku ker?
senyum senget bibir.
 

1 comment:

Nad MamaZN said...

Dulu siap gantung kat dinding
Pastu abes ranting2 hiasan mak jadi tmpt gantung kad jugak
Pastu terbior kat situ sampai berhabuk
Hahahah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno