Friday, December 21, 2012

Kalender 2013 yang berhantu!

Published with Blogger-droid v2.0.6
 
Confirm korang nampak kalender pompuan pakai lingerie tu jer kan? kan? kan?..
jangan nak tipu!
yang kalender Ghoyal Selangor tu korang pandang sipiiii jer..itupun kalo korang perasan....almaklumlah kaler jiran sebelah terang bangat!
.....
anyway,
berapa banyak dah kalender korang dapat?
aku so far baru dua jer...kesiankan?
tu..tu..yang aku tunjuk gambar tu...dua jer...
...dua-dua letak kat ofis...
tapi yang aku peliknya...kalender lingerie tu asyik bergerak dari kedudukan asal..
berhantu kah?
mana taknye....
kalender lingerie XIXILI ni aku letak baik jer atas kabinet...haa..gabar awek tu la..
alih-alih...esoknya..tetiba gambar lain...yakni bulan JUN..
-maaflah tak dapat tunjuk gambo...
doser aku buat korang leleh nanti.
and then..bila aku keluar makan...alih-alih...
dah bulan Oktober....yakni model pakai bra
berhantu ker bilik aku ni..
ke hantupun nak layan gambar-gambar aweks kat kalender aku???
....
so..atas kesimpulan sendiri
aku rasa....baik adanya kalender seksey tu aku simpan jer kat rumah
mana taknya..sejak kalender tu bermastautin kat bilik aku...rajin bebenar kaum adam datang bilik aku ni..
konon-konon nak tanya itulah inilah..siap ada yang breakfast dalam bilik aku lagi! tak pernah-pernah dibuatnya..
and aku perasan..tiap kali selesai urusan dengan aku..diaorang akan belek kalender ni...
uish.....dasyatttttt penangan kalender XIXILI ni...
tahun sudah ada gak member bagi kalender dari satu jenama barang kemas..pon seksi tapi just tayang dada jer...takdelah bebudak ni nak heran...setakat lepas batuk ditangga jer...
tapi kali ni..cara diaorang nilai kalender XIXILI aku ni..dah macam lepas batuk, kahak, virus, air liur di tangga jer gayanya haaa....
 
.....
 
bahaya oooooooooo..........

2 comments:

mummy_ayu said...

oooooooooo..kalender nie yg ko cerita tu.ha ha ha..memang ber'hantu' la...

Wak Gelas™ said...

wak sukak kalendar kuda jugakkk.. ahHKs


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno