Thursday, December 6, 2012

Lunch With BFF yesterday

Entry ini harus dipublish secepat mungkin
jika tidak mahu mendapat bebelan panjang dari teman baik sendiri.
 
Venue : Midv/The Gardens
Time: Lunch hrs
Actress: Me and Mummy Ayu
 
Semalam, Ayu ajak mamam
oh ya! dia juga mahu mengepos giveaway gift yang selambak tu
hmm...saya panggil dia santa claus.
 
dan kepala saya ligat fikir nak lunch di mana
 
Itu Ayu.
saya snap gambar belakang dia...
malu nak snap depan..
malu dengan beg besar gabak tu
maluuuuuu.....
 
haa..pilih tempat terdekat dengan pejabat pos..
pejabat pos terletak berdekatan dengan jusco Midv
dominos terletak kira-kira sekangkang kera dari pejabat pos..
ok..kami pilih dominos!
 
 
tinggalkan bab-bab makan...
kerana acara makan adalah sama..potong sengih nganga dan telan!
gambar ini diambil ketika kami sedang menjamah makanan
 
 
lepas makan..ayu ajak singgah tempat feveret dia....
untuk tapau air.
tu..gambar belakang dia jugak...sedang tapau air San Fransisco
saya snap jauh-jauh sebab malu dengan beg santa claus tersebut
maluuuuuuu!
 
apa-apapun thanx ayu sebab belanja air coffee campur coklat campur krim
saya minum  tapi semalam rasanya macam kuat bau coffee, maka..\
saya sedekah pada kawan-kawan yang kehausan
eheheheh...
*saya bukan penggemar kopi...eeeuuwww*
 
tapi saya gemar yang satu ni..
yang kat bawah ni
'
'
'
''
'
'
'
''
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
sangat gemar...
sedang berjalan di luar Kate Spade...
saya tertonggeng melihat kawan-kawan sepermainan di sebalik kaca tersebut.
kalian sangat cantikkkkkk!
nanti bonus...saya akan adopt salah satu dari kalian yer...
eheheh senyum sensorang.
 
 
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

hehehe btui2 notti yerk usik mummy ayu mcm tue..hehehe

mummy_ayu said...

oo....dua yer pic aku dr belakang..nasib ok2 jer..
emm..lain kali kita beli yg extreme choc plak ek..sian ko.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno