Tuesday, December 11, 2012

Birthday Party Anak Lelaki Saya....Bila?


Sepeti yang kalian sedia maklum
dua tahun berturut-turut, saya akan memikirkan tema majlis hari jadi untuk anak-anak lelaki kesayangan saya
*wah! anak-anak lelaki tu menggambarkan saya ada 10 orang anak lelaki kan?*
......
mesti kalian tertanya-tanya.
dah masuk bulan Disember dan saya masih sunyi sepi diam seribu bahasa.
sangat bukan saya!
untuk tahun 2012...besday anak saya tetap akan diadakan....cuma saya akan adakan pada Jan 2013
kenapa lambat sangat?
hmmm nak buat macam mana....
tak sangka bulan Disember ni sangat sibuk buat saya.
sayakan masih berstatus pelajar...
party planner pun sibuk...
ahaks...
....memandangkan besday si starbuck latte akhir Disember maka saya rasa takpe la if lambatkan sikit birthday party mereka.
lagipun birthday party ni untuk berseronok-seronokkan?...
 
- time Pyjmas Birthday Party-
2010
 
 
 
-time Construction Birthday Party-
2011
 
 
*saya sangat suka dengan tema-tema yang saya pilih...wink*
 
maka...tahun seterusnya...apakah tema yang akan saya pilih?
 
apakah???
 
hmmmmm....saya pilih yang paling simple...
simple dan mudah dan senang dan tak susah hati
tema besday party
adalah berbunyi seperti ini
 
BOLA SEPAK
2012
*tajuk yang best akan difikirkan nanti*
 
untuk deco kali ini..saya serahkan
pada The Functions Idea
kelolaan adik ipar saya yang sangat menawan
Zareen
.....
 
nanti saya akan war-warkan yer
perlu fikir nak buat apa untuk doorgift kanak-kanak
i want something special!!!
 

Me Naughty..me Netty

3 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Wahhhhhhhh...
Bestnya..Kita mampu buat theme kaler² jeks... 2012 kaler hijau...Utk besday kedua nnt January kaler merah...Insyaallah...

karipapsayur said...

mana ko cari topi construction tu? adeh, bankrupt ni nanti nak beli byk2 nih. kang x ckup meraung plk bdk2

notti netti said...

kat lorong hj taib. kedai permainan borong.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno