Wednesday, October 7, 2009

Gambar raya 09 n thanks mummy ayu

Gambar raya 09.....konon2 tema purple...tapi MIL tak pakai purple pun????

eh!!! terlebih rajins lak...dah nak masuk dua entry nih?......still demam raya kan? kan?.....saya akan buat open house 17hb okt 09 bersamaan deepavali....sapa2 nak dtg...meh laaaaa meramaikan majlis....saya sukeeeeee........ni kat bawah nie sje jer nak tunjuk gambar raya ari tu with my MIL......dgn family I sendiri takder, mak abah I jenis tak suke bergambo isk...tak besh.......before this I ada cakapkan my MIL belikan sepapan kain purple untuk anak, menantu lelaki and cucu lelaki. So....baju yang Imran pakai tu is the right material yg my mama kasi...yang hubby pakai tu.....I menggila cari kat subang, midvalley and PKNS (akhirnya jumpa)...itew pun warna tak sama.......n u tak ckp tq pun..isk.....baik bini u nih...:(....as my baju....terpaksa la beli mano yg ado...itew pun dah dikira tak disangka2 muat.....perut I kecik la ngandung kali ni....ingatkan ngandung kali ke dua ni...perut dua kali ganda beso dari previous pregnancy. Hmmm bagus gak....takder la I pakai baju ngandung second hand during raya ari tu wahhhhaahaah. And for tudung....eee tgk kat cermin cam dah habis cantik dah...tapi bila tgk kat gambar ni...uweekkkkssss my jaw ni...isk...beso la pulak. Menci....
So Guys...Selamat Hari Raya Saya ucapkan...ekekeekeke

p/s:------TO MY DEAR BESTEST FREN NURIDAYU ALWI @ MUMMY AYU........
THANX FOR THE TOT...HAHAHA TAK SEMPAT NAK SNAP GAMBO HADIAH KO....SUKEEEEE THANX ANYWAY!!!!! GAMBAR KEK PUN TAK SEMPAT SNAP....SORIEEEE

.....Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

u r most welcome dear...encem imran yer!!

notti netti said...

ikut mak dier huhuhu

Mysunshine Gift Shop said...

salam,
tima kasih sudi singgah ker blog mysunshine gift shop... ^_^

zar

notti netti said...

sunshine - sama-sama kasih :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno