Friday, October 16, 2009

MOOD NAK BUAT CUPPIES DAH ON BALIK





cupcake hantaran for fiza :) hope u loike it dear

Hihihihi salam siaran semua.......how was ur day? ok?......hari ni saya terover ceria skit...don't know la......mood orang mengandung ni suka sangat switch kan? Banyak sebenarnya yang nak diupdatekan dalam my blog...tapi...kita tunggu dulu eh.....okey guys....gambar di atas nie adalah merupakan cupcakes...iye...bukan sejemput bunga ye..tetapi cake cawan yang dihiasi bunga ros . Since dah lama tak buat cake ni...tot dah hilang touch, but alhamdulillah....okey jer....bake around 1.00am tadi and siap semua around 4.15 am tadi...freshhh ooooo......Oh! the lucky girl yang order cuppies ni is...FIZA....yang akan bernikah pada malam ini. If I not mistaken lah.......She ordered 16 chocholate cupcakes and nak banyak-banyak bunga colour gold and cream since temanya pun gold kan.....I pun buatlah kotak cake colour gold....HOPE U LOIKE IT FIZA!!!.........So enjoy the picture eh........


p/s: baru je mula buat cuppies ni...dah laju jer...orang order...mampukah I....dew date bulan dec or Jan..hmmmmm












Huhuhu.....Me Naughty..me Netty

4 comments:

Anonymous said...

Cute miut la kek ni..nti kalau baby rifqi nye birthday..blh x acik net watkan..?Tapi time tu acik net dh hbis pantang lom ye??

mummy_ayu said...

class gitu...suka...nanti buat kek untuk Iris ek..next month!!!

notti netti said...

laaa....nur ilyana alwi kee.....ku sangkakan siapa..sib baik kenal nama rifqi

ayu - no hal beb

Rifqi Zuhairi said...

sori la...time tu malas nak log in...belasah jer...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno