Wednesday, October 28, 2009

SELAMAT PAGI SEMUA.....!!!

Assalammualaikum peeps.....asal datang opis pagi jer.....sure nak amik gambar dulu......iyelah nak tau macam mana ghupe waktu pagi kan?..segar ker? sembab ker?....huhu....Kalau ikutkan hari-hari I snap picture pepagi kat opis. Since I orang yang pertama tiba kat opis...sooo sakan lah, bersnapping-snapping gambar. Sib baik takder cctv. Tak rela uuuu......Ni gambar betul-betul kat meja I......bersepah tu adalah perkara normal bagi I heheheheh.....dan dibawah ini adalah gambar perut I yang dah genap 30 minggu.....uissshhh cepat jer masa berlalu...cam rasa baru semalam doktor sahkan I ngandung....besar tak my tummy.....(sebab I duduk, cuba I berdiri heheh kocik jer berbanding 1st ngandungkan Imran. Tapi apa yang pasti my boooobbbssss tu membesar bagaikan juara.....heish dah tak gheti nak sorok camno.....Mummy Ayu cakap my boobs is larger than my tummy.....after ngandung nie kena bikin sesuatu lah....idak melayuttt jer kang ha....bak kata Mummy Ayu lagi....bagaikan boleh dilipat ke belakang....(ko mmg byk komplen yer Ayu). heheheh......
Seronok lak amik gambar perut....sebelum nie...my 1st prengnancy, jarang lah....eh....susahlah nak jumpa gambar perut I memboyot...gambar muka ke leher jer banyak....huhuhu....tapi saya tepekkan sekeping jer kat entry nie.....banyak-banyak kang...takut meletop perut...susah kang....dah le pagi nie opis I buat jamuan...huhu...makan lagiiiiiiii......
Okey.....nanti ada apa-apa topik lagi...I tepek kat sini....sila-sila lah muntah darah untuk membaca entry I...hehehehe

p/s:- petang nie rasanya nak melawat my MIL kat spital....ingat nak bawak bunga......tapi Mummy Ayu cuti hari nie....takder geng....Lin free ker eh?.....ke ko gi sorang jer Net....huhu


Me Naughty..me Netty

3 comments:

Emy Omar said...

Wah..dah makin sarat ye Ween so kena take extra care of yourself la ni..

notti netti said...

emy- memang tgh sarat pun...sebulan setengah jer lagi haaa......huhuhu.....

mummy_ayu said...

siap amik gambar perut lagi...ko net!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno