Wednesday, September 10, 2014

Happy Born Day Anak Ku Al Imran

Hari ni hari jadi Al Imran. Dah darjah 2. Tahun depan darjah 3. Cepat jer masa berlalu. Rasa baru semalam kot beranakkan dia. Ahhh tipulah. Rasa cepat dia besar and cepat aku lanjut usia. Nanti masuk U then bercinta then kawin then ada family baru. Uwaaaaa nangis oooooooo........

Ahhh takmo sedih-sedih. Dah le dia di kampung, aku di bandar. Tak de la nak wish atas katil pagi tadi. And confirm dia excited bila aku wish dia malam ni. Sebab apa excited? Sebab dia tau dia akan dapat mainan baru. Sebab dia tau mak dia jadi giler nak siapkan majlis hari jadi dia. Huiiiiii bila fikir party besday, langsung tak jadi nak sedih-sedih. Banyak benda tak buat lagi. Ayoooooo.

Apa-apapun jamu mata dengan anak teruna I ok.





4 comments:

Nad MamaZN said...

hepi bday al imran! :)

mama tisya said...

bole la bw p grand lexis adiah busday imran...hehe...

notti netti said...

mama tisya- tu la esok nak booked

notti netti said...

nad - tq tq


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno