Thursday, February 9, 2012

What I remember most about LEGO's......

*entry auto publish....saya tak berblogging time kerja-harap maklum*
*__+

Idok le aku ingat perkara yang indah-indah tentang lego
yang aku tau...time kecik-kecik dulu aku susun lego sampai tinggi.....and
aku anggap lego yang tinggi nan sebatang tu adalah bangunan....then letak kepala orang
dulu lego takdo immitation, original LEGO
sekarang ni..haa anak nak lego? beli jer  kat kedai dua hengget
sebab tau akan jahanam....
akupun tak ingat dah lego aku dulu-dulu simpan mana...
mana gheti simpan lego aku ni....
dah beso panjang baru gheti nak appreciate LEGO...
itupun sib baik ada bapak mentua penyayang kasi hadia origina LEGO pada anak aku...
muahahahahahahahaha
tapi ntah mana bersepah lego tu pergi penangan anak-anak aku yang baeeekkk adonya tu.
tapikan...aku ada sebuah lego yang memang aku akan appreciate gilos-gilos
yakni aku jumpa lego kale oren tu kat Midv *rumahku*
ehehehehehehe
soo damn sure Mummy Ayu akan call aku tanya topik ni.


apa aku ingat pasal lego?...ntah! tak ingat apo-apo
zaman aku lego untuk buat bangunan tipu and Barbie paling HOT!
auummmmm!!
eh? nape aku mengaum lak ni.....
oh! malam jumaat. Normal la tu.....

 taraaa...ni la Lego yang aku tetiba rasa nak appreciate sangat tu
eheheh..confirm ayu call punya.

 teheheheheh.....confirm punyalah.......
tunggu bunyi tepon jer ni....

hahahahah comel tak lego saya
kaler oren lagikkkkkkk
kali ni tak boleh buat bangunan lego....
kali ni dia jadi diary lego
muahahahaahah
haa..tepon dah bunyik!

Me Naughty..me Netty

7 comments:

SiTi said...

cute laaa diary ni kak.....

~diAhOntHeblOg~ said...

hahahah...sukeeeeeeee...

mummy_ayu said...

aku call sekarang nie..

fazilzura said...

emm LEGO ye... dulu benda alah ni sgt penuh kt umah weols , time zaman weols kecik2 ler... abah dgn adik lelaki mmg teruja dgn LEGO .. tp mmg bagus bg anak2 main dgn LEGo , nnt anak2 jd kreatif

shahdiana said...

cutenya...bape hengget tu...mintak tolong belikan buleh....

The Food Lover said...

Cute. Mind sharing where u bought this? Sementara still february, x rugi sgt if beli skrang n change my curent diary. :D

notti netti said...

kalau nak, email I okey...notti_netti@yahoo.com


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno