Friday, February 10, 2012

MAID Saya......

apsal pulak aku buat entry pasal dia ni...??
ngong!
takpelah..at least kalo dia lari satu hari nanti....dia lari dalam keadaan fames sebab majikan dia majukan dia ke hadapan...muahahah
takpun kalo buat report..aku suh anggota polis tu bukak jer blog aku if dia nak gambo...
muahahaha nipu jer aku nih.....

entry sengaja tak tunjuk gambo straight forward...
*__*
seperti aku cakap kat muka buka, maid aku ni manis rupanya
takdelah buruk atau muka tak sudah kan?
comel jer..malah nak jumpa sebutir white head kat muka diapun susah
dan sebabkan dia jugaklah aku dah mula menggali gobok aku cari jeans waktu sebelum kawin dolu-dolu
buat cabaran aku sendiri...muahahahahahha

 kemain si starbuck latte tu..
mementang muka aku ada kawah jerawats...dia rela diri diulit maid muder
suruh sebut nama Ibu....susah benor nak kuar..kalau sebut nama kakak *bahasakan maid*
amboiiii tak payah suruh...otomatik dia ingat....
kakak...kakak..kakak....
tampo nak?!
gambo di atas...aku sengaja suruh diaorang tunduk, rosak kang camera aku.....keji kan aku?
ngeh ngeh ngeh

haaa....ni gambo sipi..
jangan haraplah aku nak ambik gambo depan.....
kecuali gambo passpot dia ngeh ngeh ngeh
mesti bangga husband maid aku ni.....
dapat bini comel.
-dia jaga anak aku so far okey.....sebab anak diapun baya anak aku nama pun sama IRFAN-
dan so far kerja okey lagi......cuma mak aku risau...dia suka bangun awal pagi(bangun pagi takpe, bagus) but seawal jam 6 pagi dah jemur baju kat luar.....mak aku dok kampung..risau la kan..takut orang jahat ambush!....
harap-harap, eloklah perangai dia sampai 2 tahun lagi.

Me Naughty..me Netty

3 comments:

shahdiana said...

ringan beban kan plus maid yang ringan tulang...

Aleyn said...

InsyaAllah....muka manis..semoga budi pekerti pun manis....

Emy Omar said...

Mudah-mudah terus kekal begitu ye Ween..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno