Friday, February 24, 2012

Entry Basi........Lunch at Chilis with dua orang budak blog.

Satu perkara yang menyeronokkan bila berjumpa geng-geng blogger
is....
makan...makan....makan dan makan
then ambik gambo....ambik gambo dan paksa orang ambik gambo sampai puas hati!
*jeling aimi*

last friday,
aku dan temanteman seperjuangan
berkelah kat Chilis, KLCC
*makanan order tak bawak dari rumah*
wah skema lagi....


mula-mula puas fikir kengkonon nak akan kat SWEET Chat, timesquare
but otomatik tukar ke CHILIS after one of geng blogger tak dapat join
wah! perubahan drastik.......ke atas sesebuah restoran.
dengan sekali lafaz...sah kami bertiga lepak CHILIS!!!!


kemain inah kat atas ni dapat hadiah birthday dari Mummy Ayu
senyu sapai jongkang jongket pipi tu

 ok...pasangan ni tak sah kalo tak dok sama....
sebab dia nak cilok menu aku..
ngeh ngeh ngeh....

 atas persetujuan bersama
camera yuna yuni aku dijadikan galang ganti untuk
 snap dengan sendirinya gambo kami bertiga.

 sekarang eh tengok menu....atas to air kai bertiga
si aii, baik beno budi bahasa inu air sejuk...
aku ngan ayu tarah ais lemon tea
4 kali tambah...ngeh ngeh ngeh.

 menu aku...
sedap ooooo..
mbeeeeekkkkkkkk

 menu mama tisya
kenyang and banyak gilos...
siap ada roti lagi
 menu mumy ayu
ayam....

 menu kami bertiga
laju je ayu and aii akan..
aku tengok jer.........
kesian aku.....
eheheh


haa siap aku snap harga
and empunya menu....
ok...even tho lewat
tapi aku tatap publish entry ni kan? kan? kan?
ehehehe

Me Naughty..me Netty

7 comments:

Cik Rose Cute said...

emm sedapnya follow sini..

mummy_ayu said...

wah siap dah entry...best!!

mama tisya said...

amboi ngata aku bab snap gmbr ye:-p tkpe next party aku soh snap lg..hahahaha..

apsal entry ko ni byk tertinggal huruf..ko laju benor type ye...kemain siap bulatkn nama menu...hehehe

Anonymous said...

chillis tak halal la sis.

Diela Zaimi said...

huruf m kat keyboard kak net dah rosak ke? hehehe...

notti netti said...

Diela- haah...huruf M memang rosak sikit..susah nak tekan...:(

Nads said...

I love chilli's too! Or rather food in general. Haha. here to share my happy life project! :) sudi2 melawat link saya.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno