Wednesday, September 29, 2010

Wahai ibu-ibu chomel yang menghantar anak2 dikampung...kamu rindu anak kamu tak?????

Ya...saya windu sama ini dombom....
kepada yang tak tahu...ini lah my starbucks latte......

ya...jelingannya mampu buat ibunya juling........

ya,,,,, dan lagiiiiiii........muka ibunya tanpa seurat make up....

kesian my 1st son kena jadi drebar
gaji lumayan ngak pak?????

kini....si starbucks latte dah botaksssss......time raya hari tu potong
siannnnnn.....

tu,,,tu,,nampak tak kat mulut budak tecik nie...hilang aset tu....
porak pranda satu daerah simpang empat.....bawak ke alor gajah bawak ke tampin...sampai ke jusco melaka...
sebab apa???
kena beli baru....puting avent tu.

riding his car.....terror ooo leh kuar laguuuu..
kete korang boleh???????

ini budak kan berpangkat abang kan...
kalau bawak ke shopping kompleks kan....jika tak dapat mainan
mesti buat perangai tau.....sangat membenci...
itu aksi dia tengah boikot kat depan kedai mainan.....isk!
bagus nakkkkk......lap habis lantai tu.......senang kerja makcik cleaner....

Ayu!!! anak aku pun pakai baju belang gak.........
muahahahahah

aloohh miss uuuuuu lah!!!!!

Me Naughty..me Netty

8 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

ni pestime aku nengok anak2 ko netti...gile da bomb...huhuhu...geget sikit bleh???

notti netti said...

geget??? nah ambik bantal nie..geget puas2...eheheh

mummy_ayu said...

alahai...makin bam bam irfan...
sian ko..windu bebudak tu...sabar la, sikit ari lagi abis belajar leh amik bawak sini...ok!!

cha said...

mengapa dorang di kampung kak? memang dorang tinggal di sana eh? kalau kita... memang rindu tahap gaban.

mama tisya said...

si latte kemain tembam pipinye..best dpt cubit tu...

ko guna pepatah mn 'tkde seurat makeup'...tk pernh dgr..seurat benang ada ler=sinonim lucah:-p

firahadifa said...

haha.. tak tahan komen si mama tisya tu..


sian kat ko .. tapi sapa tak rindu seh anak bam bam cam tue!

notti netti said...

ayu kayu- tu laaa...lagi setahun setengah sob sob sob...

cha- tinggal kg sbb kak net after kerja terus ke kelas kat itm shah alam..habis kelas around 10pm...mana ada baby sitter nak jaga budak sampai malam..last time amik bibiks..tapi haram...merosakkan akhlak bebudak jer......

mamatisya- ko mmg blue..aku tak terlintasl gsg...ko dah lintas dah...kagum..kagum..

Rifqi Zuhairi said...

Alahai...nk wat camne kan..ibu berkerjaya....n nak memajukan diri demi anak2 jugak...angah pun, insyaallah klu permohonan diterima...going to further my study end of this year ni...tp, rifqi x anta kg kot...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno