Thursday, September 23, 2010

Hari ini jadual saya..........makan freeeeeeeeeeee...weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

Kasut hari ini from C&K size 8 ^_^

Ya.....seperti tajuk di atas..
today saya dapat makan free....
ditaja sepenuhnya oleh ofis, teman-teman dan juga sedara mara terchinta...
luvbie u lah!!!!!
(jeles selama nie asyik korang je gie open house..makan free bagai)

Korang dapat makan free tak today???
ha? ha?
kih kih kih.....

oh! today juga my SIL yang cantik slim melim
buat open house and birthday party...
nak hunting for birthday present nanti
weee......lagiiiiiiiiii.....

okey, chiow..muahh!

Me Naughty..me Netty

10 comments:

firahadifa said...

waaa.. nak itut....

mummy_ayu said...

selamat makan free..nanti masuk hadn bag sikit apa yg patut..so date nak gie mana??aku ok je..aku calling calling..

notti netti said...

fida-jom!!

ayu- aku nak g toys r us...!!!

[-suziey-] said...

aku pn ade mkn free kt hotel..company hubby buat..seb bek xjeles ngn ko..esok mkn free lagi..puteri pos plak.hahhaha

mama tisya said...

aku pn ada mkn free gk lunch ni..tk sbr nk mkn..yum2...kasut saje

L@n@ said...

waahh .. best2 .. kalo time raya semua opis buat makan free kan.. pulun abis abisan ..

sue said...

Hehehhehe..cantik kasut tu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

first time komen kat sini...walaupun dah berkurun2 singgah kat sini...erkkk ader kena mengena ngan entry ke ni???haha

sweetie2010.blogspot said...

Salam Netty,

wah, kasut raya cantik tu..kalau kak sweetie yang pakai mau jatuh bila berjalan. tumit halus sangat.

selamat makan free.

Aleyn said...

Makan makan dan makan...memang agenda utama syawal..huhu


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno