Wednesday, September 22, 2010

Barang For Birthday Boy dah sampai ^_^

Salam Pagi Uols,
Kita cuci mata dulu dengan Maroon Wedges From C&K
Size 8
Muahahahaahha
(dah mula dah start tayang kasut.....haishhh)

ok! Sudah!
Cerita untuk pagi ini pada jam 6.45 pagi.

Ya, gambar malas nak rotate
korang sengetkan je kepala korang ya..
apa itu??
notis keluar rumah ka???
heheehee idak leeee...
teman belum sampai kena halau keluar rumah lagi...
ya..adik2 sekalian,
itu notis from pos laju,
cantikkkkk je abang posmen tu tepek kat main door rumah I.
Sangat pro....

I balik dari kelas around 9.00 pm
terus jer ternampak notis header kaler oren tu
confius gak...
siapa kasi I parcel nie?...
setahu I, mana2 barang I order,
I will send it tru my mom's house add
so..I telek2 baca itu notis
and learn that datangnya dari poslaju jalan tun sambathan and it will be closed
dalam pukul 10 malam..
uish sempat lagi nie....
so, I salin baju
macam superman lajunya konon...
then terus ke Poslaju jalan tun sambathan
Sib baik sempat, kaunter collect parcel je still open..

Ya, ini dia parcel besar gabak ini..
and I nearly forgot that I ada order ini barang from mukabuku and
ingat2 lupa yang I send tru my house add...
Sian mak I..melopong dia tunggu depan pintu gamaknya..
abg posmen tak kunjung2 tiba gak...ehehehhe
So, apa kat dalam tu?
nak tau????

MY 1st son punya barang
Hadiah from me to him...
semperna birthday dia yang jatuh pada 1st raya
(still tak buat lagi contest for that and tengah cadang nak buat birthday party for him...)
dah 3 tahun tak buat...asyik raikan secara persendirian jer..sob sob
apa barang tu Net???

Oh, itu sarung bantal...gambar FISH!...
biar my 1st son tidur berbantalkan ikan kaler blue...
eheheh
then...
my fav.....

taraaaaaa......
Cars luggage bag...
nice.....sesuai untuk my son yang asyik travel dari kampung ke rumah I..
asyik kongsi dengan my mom nye bag jer.....siannnnnn

sila kata cantikkkkkk
untuk menjaga hati tuan rumah :)
haa...senang sikit hati dah beli present untuk my 1st son...

ehehehheeh

psst:- aduuuhhh...addicted dengan online shopping nie......nangis T_T

Me Naughty..me Netty

8 comments:

mummy_ayu said...

beb cantik la beb..bukan kasut tu..beg & bantal tu..mesti imran suka sgt....nasib irfan tecik lagi..kalu tak, mau dia nak jugak..

mama tisya said...

ko kalo tk tyng kasut tk sah...amboi ank ko ada beg cars lg..cun2

efa fairuz said...

cantik beg cars tu.. wahh mesti anak bujang saye pun minat jugak ni kalau tengok

ann @ hatiberbunga said...

wah.. cun lah bantal biru & keta merah tu. harus ku cari jua utk the kids. ;)

notti netti said...

ayu- kat irfan pun aku ada beli, tapi tak sampai lagi barangnya :)

emy- eheheheheheh....ko tayanglah aset ko lak ehehehehe

efa- seyes memang cantik, i ingat inak guna utk myself sendiri, tapi malu eheheh

ann- ya harus!!!!!

Kauthar said...

netti mana u beli luggage cars tu?ade lagi ke ek kalau i nak jugak..huhuhu

sweetie2010.blogspot said...

suka ngan car luggage bag tu.cantik dan colournya terang. pilihan yang sesuai for ur son.

MushroomCute@Mariea said...

Canteknya Car tu...musti besday boy tu suker sgt nak bawak bag tu jejalan...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno