Wednesday, September 29, 2010

Giveaway teka wallet coach I dah nak sampai ke penghujungnya........Nak tahu result?????

Salam uols.....
yup! simple giveaway teka wallet coach mana I beli sudah nak tamat....
I percepatkan laa.....ikutkan after hari raya habis...tapi takpa.....
so...adalah beberapa orang yang teka betul.......ehehehe congratssss tu them..
but I only revealed once giveaway nie betul2 dah tamat on this Friday.
And pemenangnya akan I inform melalui e-mail and my blog.........
eheheh suka-suka.....

so....mana2 blog member yang still tak join lagi...hurry up!!!! join2 je cepat2......lagi ramai lagi best kan.....lagi ramai yang teka betul lagi banyak empunya blog nie kena cari hadiah....
weeeeee........................
luv uols!!!
Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

akhirnya....nak tamat dah...

mama tisya said...

aku pn dh hampir lupa...dh nk tamat ek...agak2 btul ke tekaan aku...ekkekeke...tp kalo tk btul nk gk adiah bole...hahahaha gila keji kn tp aku tau ko kn pemurah lg dermawan

mama zharfan said...

harap2 betul le tekaan me tu :0

aLya said...

waa..x sabar nk tggu :-)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno