Wednesday, September 1, 2010

Kalau Mummy Ayu boleh tunjuk kuih muih dia....I pun boleh gakkk...Live Talecast lagikkkkkkk


Ya, sila peratikan bling bling minah nie...itu baru dua tangan tak difocuskan pada lengan dan kaki lagik.....
dasattttt...eheheh iklan..
okee puan2..hari ini I memaksa kerani I...membuat mini popia...
kami berdua jer buat....sangat teruja okeyyyyyy

Intinya as usual serunding ikan ada, serunding udang kering pun ado...
nak buat serunding daging takut buncit pulak mini popia ini..
anda terliur melihat serunding itu?
saya apatah lagi....chooobaaaaaannnnnnnnnn

Lihatlah jari yang genit itu,,,,,
confirm bukan jari saya...sebab jari saya runcing..
wah!!!! perasan tahap serius..

Ini adalah hasil yang dapat...dalam beberapa saat...
cantik tak saya gulung..senang jer..cam gulung tikar jer..
pastu bangkrap....

Nak try makan, tapi tak goreng lagi plus puasa...chooobaaaaaaaannnnnn..
seperti biasa penulis blog ada sedikit ayu disitu...

Partner yang dipaksarela bekerja....
siannnn....muka pun cam kena paksa...
siaaaannnnn
haa..tu..tu..gelang kat lengan dia tu..boleh beli motor sebijik.

Ni hasil setelah 15min membuat tanpa henti.....
dan mulut tertutup katup...
(tak ngumpat la maknanya tu)

Sekian..
apa aktiviti korang kat opis lak???
tido??????
isk isk isk..tak produktif tul....
tengok macam saya, leh buat IKS (industri kecil sederhana) kat opis...
gila tabik la lu....
Me Naughty..me Netty

11 comments:

mama tisya said...

opis lama leh la tdo kt surau..opis br ni tkleh tdo la,lgpn suraunye kena tukar lif lain lps tu surau kt opis br ni papan so sakit kalo tdo..heheheh


nasibaik leh berfb&lyn blog..so tkde la bosan sgt ngan kj bln pose ni

kemain ko fokus part 'mami jarum ' tu ye

Rifqi Zuhairi said...

ish..ish..baguihnyer...anak sape la yg rajin sgt ni..tp..apsal angahnye popia dh siap di goreng yer??

mummy_ayu said...

ye la net..ko dasat...buat kuih kat opis..aku kat opis dok busy ngan kad raya je...he he he..aku nak 3 balang..aku satu, mak aku satu, mak mentua aku satu...ha ha ha

cik puan akish said...

pehh mmg tbaik nett...kat opis pon jadik yeh...:0

nohafiza said...

kak net i mau tnya ni...kulit popia tu kasi potong bape nak dapat shomel2 macamtu... ia buat bagak2 la jadinya

Emy Omar said...

Wa..dasyat kawan saya ni..siap buat mini popia kat ofc mengisi masa lapang ye..bagus..bagus..

cha said...

kat opis? menarik jugak idea ni, kala kita open table mcm ni, kaum lagi satu dok teruja sama :D

emy/mamasuri said...

rajin ko ye nett...
iyelah..time posa2 gnilah baru usahakan iks kan..
hehehe
aku bt gak ni..misi menjahit manik..hahahah

notti netti said...

Aimi- ehehe..kalo ko pun, sure focus tang bling bling tu..

Angah- anak pak amri...ehehehe

Ayu- ko kasi balang ko dolu..baru aku kasi bekas kecik aku..ehehee

akish- baru ko tau aku nie dasat!!!???? eee..gi nuntut lagi...

notti netti said...

Fiza- kulit popia besar tu potong tiga menegak .....then potong tiga lagi.....maka jadik la empat segi kecik.

Emy- dari dulu lagi I dasat u...tak perlu I ulangi lagi....since I harungi air banjir dengan u..semata2 nak lalu depan rumah pakwe yang u minat tu..ala....yang itu....tuuuuuuu......

notti netti said...

cha- kaum lagi satu???huh...dok orderr jer.....


emy- maku kalo jahit manik..aku bawak sekali mesin jahit..alang2 biar buat terus baju raya.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno