Monday, February 10, 2014

WIWT.....Cokolat WONKA Betul-Betul Wujud

Assalammualaikum and God Morning
Hai Uols.
hari ni macam mengantuk jerkan? I pun mengantuk gilos sangat ni
my 1st son tak ke sekolah hari ni, semalam suhu badan dia tinggi (demam)
and kerja I is tuap the tuala sejuk at badan dia.
Pagi ni dia kebah sikit but still suhu panas at the body.
Ni yang rasa nak transform jer balik jadi suri rumah tangga ni.

by the way, sampai ofis pagi tadi
perut ni rasa lapar...walhal dah bedal malam tadi nasi goreng daging 3 pinggan tanpa henti.
Nyampas!!!

So ngadap komputer terjeling kat cokolat WONKA ni
tetiba teringat filem Willy Wonka
haaa dah sama dah macam dalam cerita. Cuma tak dapat pass gold tu jer ha.
Idak dah boleh join visit chocolat factory.
eceh-eceh

ok today dapat bos baru.
so....behave!!!

daaaa

6 comments:

✿✿mamAuni✿✿ said...

eh ada ye coklat ni..beli katne ni??
hai salam perkenalan.:D

notti netti said...

salam kenal u,
oh! coklat ni my sis in law bagi during her vacay kat oversea. Kat malaysia ni I tak tau ada jual or not.

ernie said...

Ada skali ngan.lift transparent yg bleh terobang tu x? Pinjammmm ngee...

notti netti said...

ernie - nak pinjam lift or nak pinjam cekelat??? ahahahahah

adeQ said...

Kite penah kirim satu coklat wonka ngan member kat jepon.. betol2 perasa same cm dlm filem.. bentuk semua... cume takde goldwn ticket je...

notti netti said...

Adeq - haa mmg, my sis in law pun beli kat jepun coklat ni.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno