Thursday, February 20, 2014

Birthday Party Izzara Batrisyia

Ok, siapa Izzara Batrisyia ni?

artis bollywood kah?

hahah budak gegirl comel ni anak member I. 
Kalau anak I memang I sorok bawak lari jer.
Izzara just turn 1 y.old. Comelkan? Kecik-kecik dah buat birthday party grand. Ingat zaman I dulu 1st time celebrate birthday Al Imran.......(mata lihat atas selama 5 saat) sedihlak tetiba. Cepat betul anak bujang I tu besar...isk..isk...nanti dah nak kawin...uwaaaaa tak dapat terima. Bukan pasal tak dapat terima dia nak kawin tapi tak dapat terima sebab I akan tua. Haaaaaaa tarik nafas.....kentut!

"dah besarlah wahai anak...."

ok....I sajikan uols babak menarik sewaktu nak nyanyi lagu Happy besday. As usual anak akan blur, bapak control manchos and mak......? eheheh akan over+happy+in her own world+excited. I alaminya dulu, I kan over manjang. 

video

Meriahkan? 

ok ni bapak pengantin perempuan with besday girl yang sibuk tengok kakak yang comel kat sebelah dia. Owwww!!!


Jom saksikan view sepanjang majlis, tema adalah Upin &Ipin warna pink, kuning dan biru.


haaaa, mak pengantin baju kuning pegang mic bersama clown.
Nasib baik aku tak bawak starbucklatte, kalau budak dombot tu ikut...hmm confirm aku nyanyi happy birthday luar pagar jer la. Anak I yang sorang tu kan malu dengan clown *sangaaaaaaat*



ok, aku excited hokey tengok candy table itew.
pandai theyols susun, kemas cantik jer....tak bersepah-sepah.
kalau party anak aku tu hamboiiii....selagi boleh lanyak.....kita lanyakkkkkkk.
last-last bila umum acara potong kek barulah nampak tak semengah sikit.
almaklumlah dah dapat green light untuk ambil cekelat. ehehehhe


haloh-haloh haloh...comel..ni aku rasa nak geget jer birthday girl.
kek aku tak pandangpun takpe.....



last sekali gambar bapak pengantin, mak pengantin and pengantin
comel tau!! nak babap jer rasa. Errr anak dia maksud aku...bukan bapaknyer.

apa-apapun kakak *tersipu-sipu* wish Izzara yang terbaik untuk your feature. Be like your mama and papa *ceh! confident jer mama papa*.....oh! respect the oldest okey.
muaaaah!!!....

love...kakak cute yang jauh diperantauan.  

1 comment:

Anonymous said...

Future nett,future...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno