Wednesday, January 8, 2014

My 2014 Wish List

Siapa tak suka harapankan?
aku antara manusia yang gilakan harapan.
bukan apa, seronok ooooo mengharap ni, yang pasti bukan harapan kosong...harapan ni atas usaha kita sendiri ataupun bantuan orang lain ehehhehehe
 
Memandangkan tahun baru sudahpun bermula
so aku nak tunjukkan senarai Wish List 2014 aku kat korang
 
seperti harapan-harapan yang sebelum-sebelumnya, aku pun hope sangat yang wish list kali ni dapat aku capai sebelum tamatnya tahun 2014 ni.
 
disebabkan itu aku dah listkan wish list aku beso-beso dalam schedule book aku eheh
 
oh by the way, aku tak tunjuk lagi schedule book tahun 2014 aku lagi kan???
nanti aku tunjuk eh..
 
so, apa wish list korang pulak?


2 comments:

Samsinor Kamarudin said...

want slimmer body???
http://samsinor79.blogspot.com/2013/06/set-diet-murah.html

notti netti said...

ahah thanx........samsinor


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno