Monday, January 27, 2014

Last Minute Siapkan Kerja Tadika Si Starbucklatte

Semuanya berlaku dengan pantas
apabila I diberitahu untuk siapkan satu kerja tadika anak I.
and baca nota dari teacher, dia nak I selitkan foto keluarga and hias bingkai gambar yang Teacher sertakan.

Mula-mula ingatkan bingkai gambar besar. Rupa-rupanya bingkai gambar yang Teacher buat sendiri guna Kad Raya. Herot berot Teacher gunting. Ok fine, Teacherpun manusia biasa.
 Malam semalam jugalah I geledah gobok dalam rumah and jumpa dawai rambu-ramba warna gold. "Ah lantaklah, janji hias". Saya pun print jer gambar kat facebook....adoiiii printer pula habis warna. Pun lantak lagilah I said.
sebab my mom kata, dia tengok budak-budak lain hantar laaaaagi simple. just tepek gambar ikan jer kat foto family.

So setelah dihias secepat mungkin, maka inilah hasilnya. Gambar dibawah.
and my Mom tokok tambahkan yang flower paku-pakis 3 serangkai tu.

Hahahaha - namapun kerja last minute dari Ibu Si Starbucklatte.
I tengok si starbuck, amboi kemain nyenyak dia tidur, maklumlah dah pukul 12 malam.
I dulu...rasanya...buat sendiri. Macam tipu jer. Oh! oh! ada juga mak I tolong...my mom kretipnya boleh tahan jugerks.

eheheheh

ada tali tu kononnya dalam nota, Teacher ada inform suruh buat tali untuk gantung di dalam kelas.
Dawai pun bolehlah....
lagi sekali
kerja last minutekan.

2 comments:

Emy Omar said...

Cun!!Walaupun last minute tapi bila keba sentuhan kamu Ween mmg terbaeeek

Emy Omar said...

Cun!!Walaupun last minute tapi bila keba sentuhan kamu Ween mmg terbaeeek


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno