Wednesday, October 16, 2013

Paling Malas Lipat Baju

Haiyoooooo
Memang teruklah ini perangai
Memang tak gemar nak lipat baju
And because of habit yang buruk ni, maka baju yang belum berlipat makin bertimbun macam gunung-ganang.

And paling teruk bila pakaian lagi banyak dari almari tempat penyimpanan and lagi lagiii teruk is saya sayang nak buang or bagi orang baju-baju yang agak tak boleh digunakan.

Tapi at least, saya suka sikit lipat tuala. Eheheh


Part paling lemau bila kena lipat baju kurung. Ayooooooooo
Nak upah maid separuh masa lipatkan baju hmmmm memang x berapa cantiklah lipatannya. Macam nak taknak buat jer. At least I lipat, even tho malas, takdelah buruk sangat wink wink.



Psst; korang suka lipat baju x?

2 comments:

Nad MamaZN said...

Suka! Keje paling saya suka tu
Hehe

mama tisya said...

tk suka


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno