Wow!!

Saturday, January 12, 2013

Rahsia Menyorok Lemak Dengan Berkesan dan Pantas....Kerry Blogshop.

 
haaa..mesti korang teruja jer bila Net sebut perkataan lemak tu. Lemak tu kan sensitip!
kan..kan..kan...
ni nak tanya ni, 
Pernah tak korang pakai baju peplum atau kebaya yang cantik
pastu bila anda posing-posing depan cermin tetiba anda terbeliak tengok Kadar Dalam Negara Kasar (lemak) korang mencanak-canak tersembul kat celah-celah body part anda yang mengiurkan tu?
mesti potong stim kan?...kan? mesti pada awalnya rasa ratu cantik terus jadi ratu lemak...
 then,
pernah tak anda pakai baju body fit, bila berjalan sebelah pakwe...wah perfect! mantop! body gitar! perasan retis dah.....
tapi, sekali bila duduk..ayoooo spare part berlipat-lipat sudah keluar laaa...rajin pulak KDNK ni muncul. Dan anda mulalah duduk tak kena cara, mengereng salah, menegak salah takut pakwe nampak..kang jadi mangsa kutuk 24jam kan..kan...
pernah kah?....nak hebatkan cerita, tahap 5 ke 10 minit kamu masih boleh lagi tahan...masuk 11 minit tepat....perut korang protes terus jadi cam kat bawah ni, tu belum masuk makanan lagi.....kalo terpelanting butang baju korang haaa terdedah aurat bulu tu..tak ke pakwe korang hilang nyawa time-time tu jugak...kalo xde bulu leh la nampak seksi..ni kes berbulu ni.....tak pakwe korang pitam or habs power pun, slow-slow seret kaki keluar dari restoran..haa tak korang down?...
gambar ini adalah hiasan blog semata-mata...bukan perut saya..perut saya tak berbulu.
 
saya tak pernah jadi camtu....*cehh cover..cover*
so, cara nak selesaikan masalah...beli korsetkan. Tapi harganya mak datuk, korang sendiri faham kan?
maka...cara yang paling mudah saya lakukan if nak cover lelemak secara express is by using SPANX
ok fine jenama ni dah lama..and most of u dah taukan...
but then nak beli kat MALAYSIA ni mahal....check la kat midvalley...over tau harga dia.
kalau beli online kat mana eh?

haaa apa kata korang melawat kedai belog si
KERRY
mana?
KERRY BLOGSHOP
atau
http://blogshopkerry.blogspot.com/p/faq.html

kat blogshop ni macam-macam jenis Spanx ada....and owner dia sangat baik untuk melayan napsu korang.....er napsu shopping la..bukan napsu lain.
so far Net memang puas hati dengan Spanx ni...kalau nak cepat memang sarung Spanx jer...
...mudah nak cover KDNK saya dengan Spanx. Lelemak tu macam berdisiplin pulak.
haaa kan dah kantoi......korang-korang mesti ada yang dah tau apa tu spanx kan?...bukan spender yer...it's S.P.A.N.X
kiranya macam corset but much softer than corset yang lain.
macam korang pakai stokin kulit jer but fungsinya tetap cover KDNK korang tau.
haa...baju peplum variante ni kalau Net tak pakai pembantu....SPANX...bolehlah nampak KDNK sikit..
ni bawah ni Net guna SPANX
 





Semua ni korang boleh beli kat KERRY Blogshop


untuk yang mengandungpun ada tau...nak bagi cute sikit perut korang yang pregnant.
takkan nak pakai korset ketatkan...


just pergi jer kat Kerry blogshop...insyaalllaaaaahhhh dia boleh bantu
harga Spanx ni pun berpatutan..takdelah cecah ribu riban..mostly dalam seratus lebih ke atas jer....ahahaha
diingatkan Spanx ni untuk cover lemak yer..kalo nak kurus...rasanya tak la..

Photo: HOT ITEM || MOST FAVORITE
SPANX IN-POWER LINE SUPER HIGHER POWER

Slimming level SUPER

~hide hideous bulges around waist
~lifts your butt
~mega compression zones target tummy, thighs n rear

BEWARE! This item wont allow you to eat a lot. overeating can make you feel like want to vomit!

haa..ada lagi..ada lagi...Kerry blogshop ni selain jual Spanx..
dia jugak ada jual barangan baby cam botol avent and tommee tippee harga berpatutan.

Cover photo

sesiapa yang nak beranak and nak cari botol susu anak-anak yang baik
just ke website or fesbuk Kerry
mana?
Kerry Blogshop

oh...oh!..ada lagi..ada lagi..
kat blogshop ni pon korang nak beli baju muslimah pon ado..

Photo: Jualan penghabisan stock.

senarai harga:
1:RM47 - size S & M
2:RM55 - size S
3:RM49 - size S
4:RM55 - size S
5:RM49 - size S
6:RM49 - size M & L

PENGHANTARAN PERCUMA DI SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK TAMBAH RM3 SAHAJA

details baju dan semak size : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.446461012087612.110817.100001711500725&type=3

pendek kata....3 spesis barang, korang boleh servey servey kat blogshop kerry ni
haa..kan senang....
tapi...dari pengalaman aku...Kerry ni layan customer baik...email semua dia balas dengan jayanya
terpulang pada koranglah nak beli atau tak..
So, sekali lagi
yang berminat untuk beli Spanx or barang baby or baju muslimah....just ke
KERRY Blogshop yer....
insyallah korang berpuas hati.....seperti mana Net.

click sini...

http://www.facebook.com/KerrysBlogshop#!/kerry.blogshop

https://www.facebook.com/KerrysBlogshop?ref=hl&bookmark_t=page

http://blogshopkerry.blogspot.com


.......gereni puas hati.....
barangan ditanggung halal.


Me Naughty..me Netty

1 comment:

nUR_rOsALiNdA said...

Yeay!!!Maceh sbb sharing info..Nak gi window shopping skang jugak..HEHEHEHE~