Wednesday, January 23, 2013

My New Blink! Blink! Note 2 Casing

 
Pagi ni a little bit lazy nak snaps What I Wore Today
sebab bilik ofis bersepah *Untung ada kawan yang rajin kemaskan*
and bersyukur, my assistant sangat baik hati
dialah yang tolong belikan breakfast, tolong bebel kalau saya lambat siapkan kerja, tolong temankan saya ke hulur ke hilir and terbaru tolong kemaskan bilik ofis saya.....eheheheh....
...syukur alhamdulillah...
 
okey....how about my new casing?
berselerak ker?
...bukan, bukan saya yang tepek blink blink tu semua, but I tempah kat kedai
Selalunya kan saya rajin buat sendiri, but at last jadi sememeh tak sampai 2 minggu,
so....saya tempah and tadaaa.....I loike it love it sooo much!
cuma...neg- nya is berat la....macam pikul gelang emas.
...nanti kita cerita pasal casing ni ya.
 
oh! saya tak pakai susuk hari ni *make up*
sebab I try new product muka
TABITA
hmmm...try sikit jer...sebab bila baca kat blog ada yang bagi bad review pulak
takpe...try jer....
ok..adios..amigos!
 
Birthday party anak saya dah dekat. today should keluar memo jemputan...
haiyaaaaa..suka buat last minute.
*_*
 
harap kalian dapat datanglah, walaupun saya tau time tu cuti panjang.
Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

Mr and Mrs Faez said...

Ohhh dah pakai Note 2 hihihi~ tempah kat mana wei casing tuh?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno