Wednesday, November 21, 2012

Nampak Makin Tua Bila Pakai Cermin Mata...yer ker?

 
betoi ke dok?...
baru pakai cermin mata ni setelah lama terbiar..
rasanya since last cermin mata yang bingkai hitam tu pecah...
aku tak pernah buat cermin mata baru....
 
until la aku terbekenan bingkai Coach kat blogshop princessvstylocloset
tapi memang lama dah beli..almost 1 year kot kalo tak silap..
but then baru awal bulan ni terpinga-pinga nak tempah kanta.
 
after baik kursus hari to...kedai cermin mata call inform yang cermin mata aku dah siap
ehhehehe
...oklah...memang just nak pakai time tengok tenet or jalan malam or gambar bogel jer...
noktah!
 
...then bila buat pertama kalinya aku pkai kat ofis
member ofis terus cakap...kenapa aku pakai cermin mata?
macam nenek-nenek.....,
ala-ala datin tua-tua gituw...
 
hmm..datin aku boleh terima lagi....
tang nenek-nenek ni aku sentap sikit...
biar betoi...
 
and sorang member ofis ni siap suggest aku pakai balik bingkai lama yang more tu alternatif style.
ala..bingkai hitam tu.....
 
ada pulak yang kata bingkai ni beso gabak...aku kena beli bingkai kecik sikit..
alolololo..kalo dengar diaorangnya ngomel..mau buta terus aku haaa....
 
-but then nak cover malu aku....aku cakap patplohpat kali yang aku pakai cermin mata ni untuk tengok tenet dan lain-lain seangkatan dengannya-
takdelah aku pakai sepanjang masa...
aku bukan rabun pon.....
 
apa-apa pun....
cermin mata dah ada...
duitpun dah keluar
pakai jer la apa yang ada deknon..
kan..kan...
 
adios pontronos kontos!
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ok wat..
kalo zmn blajo dlu cam nampak genius la sape ber- specky!

Nad @ MamaZN said...

Xde nmpk cam nenek2 tp nmpk cam budak2 skolah yg nerd yg rajin p library yg slalu jln2 keliling skool pegang buku..hihi


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno