Sunday, November 25, 2012

Akhirnya.......Pra -Graduation Photo.....

 
Alhamdulillah....selesai satu misi nak habiskan study
......
and perkara paling best
adalah.....
'
'
'
'
sesi bergambar dengan kawan-kawan!!!
korang pun mesti cenggitu gakkan?
'
'
'
sapa taknak bergambo!!
eheheh
....
majlis konvo belum lagi, tapi kitaorang dah sibuk nak amik gambar pra-graduation..eheheh
'
'
but then,
risau jugak sebab apa yang dirancang selalunya tak menjadi.
kawan tu tak boleh, kawan ni ada hal...
akhirnya proceed....pada member-member yang boleh join
and ditakdirkan semalam, aku kena jumpa group member untuk siapkan assignment kat
Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam
*Giler cantik Library Awam ni babe!!!*
sila bawak anak-anak ke sini...memang cantik!
......
memang dah rancang nak ada outdoor photo shooting kat shah alam..aku asyik terlintas
Masjid Shah Alam jer...
and bila ditakdirkan kena meet up kat library seksyen 13 ni...
aku jadi kagum...kagum sebab???
view saaaaaangat cantik hokey!
library sebelah tasik....masyaallaahhhh *tetiba alim*
...and aku terus! yes...nice place untuk buat photo shooting!
 
.....habis je buat assignment....terus berphoto sakan.....
and hasilnya????
sangat!!!! best!
terima kasih pada
canon yuna yuni aku..kamu memang tak pernah mengecewakan
walaupun aku berlari termengah2 tekan button click
dan pecut arah kawan aku berdiri
namun....hasil memang aku suker...
takdelah pro sangat..but then...gambar still cantik
ada mata, mulut, badan..kira ok la kan?....
....nak tengok gambar lagi???
tengok kat fesbuk aku....
eheheheheheh
 
cayang korang deep deep!
Oh! thanx Mai, Usm, Hajar and Gee
sebab jadi sporting....yesterday eheheheheh
 
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

Mr and Mrs Faez said...

x ajakkkk~ sob.. sob.. =(

notti netti said...

ayoooo.......nanti konvo time kita amik lagi yer......ni pon lepas asgmt...petang baru amik.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno