Thursday, October 16, 2014

Ada Sesiapa Pergi Jepun Tak Bulan November Disember Tahun ni?

Hahahaha
kan...I tanya macam Jepun tu sebelah dapur jer dari rumah uols kan? Main langkah jer.
ahhh tak kisah lah. Orang kata kalau malu bertanya nanti sesat jalan. Ahahahah

So, kalau ada sesiapa kenalan saya yang ada trip ke Jepun tu yang baik hati nak tolong hamba Allah yang brengset ni.....do hope sangat kalau sudi membantu saya.

bantu apa Net?. Yeah probably most off you who read my blog know or understand my obsession of collecting diary/planner/agenda.

Makanya bersemperna tahun baru yang akan tiba lagi 2 bulan lebih sahaja lagi
maka dah tibalah masanya tuan punya blog ni update baru beliau punya planner untuk 2015
dan oleh itu I telah terjatuh hati pada 3 planner ni.
Antaranya:

Pertama

Kate Spade Agenda


Memang syok gila dengan Kate Spade agenda ni TAPI
alahai dah habis stok pula doh!!!!! Alahaiiiiiii

Kedua

Kikki.k Agenda


Yang ni pun to die for. pun TAPI size yang I nak dah out of stock di websiti kikki.k.com
But I dah minta pertolongan hubby's friend untuk belikan di Singapore. Since ada kedai kikki,k ni di Singapore. But......senyap je since last I minta hubby order seminggu yang sudah ahahahahah.
Hmmm.....

taken from bubbielicious.net

ahhh boleh gila lah kalau ada kedai kikki.k di Kuala Lumpur ni. ( Itu yang datang gila ajak kawan pergi Singapore kejap untuk cari planner ni tapi jawapan yang diberi adalah...."ahahahahha" purffff!!!)

Ketiga

Midori Traveler's Notebook
0
Taken From http://www.pipitzakkastore.com/

hmmm memang dah jatuh cinta kali ke 78 loh.
Korang tengok memang takda apa pun tapi mata kerrow aku yang tengok ni memang hadoiiii ko offer aku nasi kandaq line clear sekarang ni pon aku tak selera sebab kan si Midori Traveler's Notebook ni.

Namapak jer simple tapi notebook ni memang lain dari yang lain.
Sebab insert kertas dia semuanya boleh ditukar ganti. Ahhh susahlah nak explain ahahha


Harga dia?...hahah kalau harga dia korang rasa dalam rm98.90 hmmm memang silap besarlah!.
Online kat Malaysia ni jual cover kulit dia jer (kilang kat Thailand & Jepun) RM155 and ada yang jual RM165. Tu belum you beli buku kat bahagian dalam, tempat sangkut pen, pocket book, pocket card...ehhh! macam-macam lah....yang boleh cecah rm300. Ya! I gila kan?....

Sebab gila lah I order. TAPIIIIIIIII....out of stock jugeksssssss and I terlepas train untuk pre order and owner website dah tak boleh ambil order untuk customer yang lambat bertindak macam I....Ahhhhh!!! padan muka I.

Youtube.com

Sebab tu lah, I bertanyakan kawan-kawan yang mana baik hati....alang-alang ke Jepun tu and sanggup belikan I Midori Traveler's Notebook ni kot sudi-sudilah hantar message kat I ker....untuk I titipkan pesanan I yang tak seberapa ni. "kedip" "kedip"

Pleaseeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Sekian.

p/s: Net yang jiwa kacau tiap kali cecah akhir tahun


Me Naughty..me Netty

1 comment:

My Aisy said...

Pergh...harga dia...kemain...baru tau organizer ni harga camni...slalu pkai yang org bagi free tu je :(

nak try google gak la...hihi coz menarik n cantik la...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno