Wednesday, March 12, 2014

Imran and Irfan's Little Chef Birthday Party - Choosing The Invitations Cards

Hi everyone!
Untuk Bulan ini, saya telah memilih beberapa idea untuk kad jemputan Majlis Hari Lahir kedua-dua anak saya. Sebelum ini dalam entry INI, Saya ada menunjukkan beberapa gambar goodies bag pilihan hati saya untuk birthday anak nanti. 
Ok, untuk hari ini, saya akan menunjukkan pula beberapa gambar pilihan untuk kad jemputan.

-Ayat saya amatlah baik dan skema gaban-

Pemilihan kad jemputan adalah harus! a must! wajib! untuk setiap birthday party anak-anak saya.
Bermula dari zaman pajamas party, construction party, soccer party sampailah yang bakal menjelang ni Chef Birthday Party, memang saya tak pernah terlepas untuk buat kad jemputan birthday ni.

So, today jom kita tengok-tengok antara pilihan invitation card yang saya suka and bakal pilih.


Saya memang macam jatuh cinta pandang pertama bila tengok kad jemputan ala-ala sarung tangan ni.
Kiranya, tak lepas pandanglah. Cuma kena ada sedikit kerajinan and duit untuk beli kain tu yang macam hmmmm....belum tentu sarung tangan ni akan disimpan. Hmmm....



haaa, terfikir juga nak buat yang ni. Simple jer and jimat rasanya.
Senangpun senang.


[kids-cooking-party-invitation.jpg]

Dulu ingat nak buat style cenggini, tapi pon aku rasa macam membazir jer. Kononnnnnnnn.

Taken From: Pinterest

Yang nipun cute jer. Comelkan?..


Ok, bentuk apron pernah saya terfikir tahun lepas. Cantik juga.



Cutekan? 


Simplekan?

[creative+kids+birthday+invitations.jpg]

Ni cute juga kan?

Tapi apa-apapun saya paling LIKE yang bawah ni. Dah booking konon untuk teman next year gitew....ahahahah

Luxury Wedding Invitations by Ceci New York - Our Muse - Monster Themed Kid's Birthday Party - Get inspired for your child's next birthday party with these fun ideas from Ceci Johnson of Ceci New York! - ceci johnson, birthday party, monster theme
Luxury Wedding Invitations by Ceci New York - Our Muse - Monster Themed Kid's Birthday Party - Get inspired for your child's next birthday party with these fun ideas from Ceci Johnson of Ceci New York! - Ceci New York Luxury Wedding Invitations - ceci johnson, birthday party, monster theme

Ok. itu jer....so uols agak-agak prefer yang mana?...ahahahahah

Me Naughty..me Netty

1 comment:

Nad MamaZN said...

suka yg glove tu tp cam renyah je nk buat
suka yg senduk tu sbb bleh guna hihi
tp sbb invitation card je kan, saya suka yg simple mcm apron tu, mcm yg ada sepit baju tu, mcm topi chef tu..

ehhh sume la saya suka, hihi...

membantu x komen saya ni? hahahaha ;P


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno