Monday, March 24, 2014

Balang, Kacang dan Handphone Rosak



Hari ni, memang rasanya takada mood nak bercerita.
Mungkin sebab banyak kisah-kisah sedih yang aku baca menerusi facebook
-over dramatik bila baca story nenek jaga cucu di kampung while maknya takmau jaga/busy dengan kerja-
(aku dikecualikan ya, mak aku mewah hasil kasih sayang aku...ahahaha kan kan kan)

Hari ni aku start ambil oats jer....diet cara kuno yang aku harapkan berkesan. Mata ke atas.
Kenyang memang kenyang cuma sampai bila kau mampu bertahan makan oats tu....depends la.
Semalam handphone samsung aku buat hal. Kes anak aku yang rajin bebenor donlot game. Nasib baik iphone aku tu aku tak bagi main, kalau tak beratus RM kena pau kat kredit kad aku.

So, pada kawan-kawan yang cuba call using my DIGI number, maaflah. Handphone nazak buat seketika.
Guna jer my MAXIS ni dulu ya. 

And dari tadi aku nak hilangkan perasaan kebosanan, Aku kunyah jer kacang bada, pistachio, kismis, gajus etc segala bentuk kekacanglah. Janji aku tak makan nasi. Kan aku cakap, aku try diet cara kuno pula. Ahahahahha.

Balang yang uols tengok atas tu, balang aku beli kat perak. Nampak macam kheeelas ko jah!!!
Takdelah mahal sangat, beli kat ipoh. KK home deco ke apantah namanya....
Tu yang aku pau satu tu balang ni, sepatutnya aku pau dua.....ahahaha.

ok chiow, masa untuk sambung kerja...muah

7 comments:

Nad MamaZN said...

balang tu cun :)

Yaati Nor said...

net nampak terlalu byk kacang tu net..apa kata cuba diet kira kalori..saya berjaya.try refer www.kevinzahri.com

Yaati Nor said...

net nampak terlalu byk kacang tu net..apa kata cuba diet kira kalori..saya berjaya.try refer www.kevinzahri.com

notti netti said...

eheheh - kan Nad.

yAATI - OK THANS....EHEHHEHE

Yaati Nor said...

good luck..hihih..

Yaati Nor said...

good luck..hihih..

Yaati Nor said...

good luck..hihih..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno