Tuesday, September 1, 2009

Masih Terimakah Tempahan Baju Raya?????


Haluuuu...........I'm still in 'Chicken Pox' mood (*&^&%%^$) and live telecast from my room with daun bambu dibawah pinggul ku ini.....oh! what a world.....saya cintakan kehijauan.......(nasib ko la netty). I am sooo damn worried sekarang nie (worried yang mengatasi masalah saya tak mandi almost 6 days).......my hubby nie macam tak nak sambut raya jer. And pity my mother in law. She is so kind to beli kain sepapan untuk anak2 lelaki beraya except anak perempuan and menantu perempuan eheheheh (sebab kitaorang ni cekadak sikit bab baju raya) and finally....kain yang 6 ela (2 ela for imran and 4 ela for hubby) warna unggu tu dok diam jer dalam plastik kat meja rumah I........eeeeeee pakat jer la I ni tak boleh keluar rumah.....tidak....I sendiri gie cari taylor kat masjid india tu and hantar ukuran baju hubby and anak I yang sedia ada kat I.

Pening kepala nie fikir apa nak cakap kat M.I.L since adik beradik yang lain sure baju melayu dah siap....and my hub?????? adoiiii...takde kesedaran sivik langsung!!!!. If like I know how to buat the baju melayu????? (habis la...dah le tahun nie turn raya rumah M.I.L)

Pity my M.I.L...since tema raya kali nie is purple......and .........alahaiiiiii........harap-harap minggu nie I boleh keluar rumah and sihat since my dad nak datang collect baju melayu dia at Omar Ali.....and I will ask them either they still accept to make the baju raya. Hopefully, I pray to god.........as for me, I tak kisah dah....baju ngandung maxi I warna unggu dah ada....I baru pakai hmmmm about 2 to 4 times kot waktu mengandung dulu hehhehe. Okey...takat nie dulu luahan rasa pen'chicken pox' ini....tata.......

p/s:- u guys ada kenal taylor yang still accept buat tempahan baju melayu tak?
Me Naughty..me Netty

3 comments:

mummy_ayu said...

ala sian ko net..cepat baik, nanti kita gie shopping baju raya ek?

Rifqi Zuhairi said...

Org lelaki mmg payah nk g tempah baju melayu..ayah rifqi pun xnak wat baju raya..dia kata dia keje wat apa wat baju raya..baju raya rifqi pun x beli lagi..

notti netti said...

ayu- semestinya

R.zuhairi - itu la pasal...menyampah tul.....baju raya tak siap mula la mak mentua tanya.....isk....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno