Monday, May 5, 2014

Nurita Harith Raya 2014.....temtingnyaaaaa

Ni yang aku malas kalau designer raya 2014 keluar.
haisshhh rasa macam nyesal jer nak pergi tempah baju dekat tailor.

tapi aku rasa kalau aku beli baju Nurita Harith ni...
bermaksud aku kena kecikkan badan to fit the size.
haaaa.....takpe...insyaallah......hahahahah

apa-apa pun jom cuci mata tengok 
Nurita Harith Raya Luxe 2014











ok.......yang pakaian bawah ni baju pengantin from Nurita Harith.
Saja jer tayang.....sebab berkenan...gitulahhhhh.
enjoice!!



Me Naughty..me Netty

2 comments:

Cik Nadz said...

OMGG..semua design cun2 belaka. Tapi stress tengok sebab kena kuruskan badan i dlu bru cantik pakai. nak2 baju pengantin tu..T_T

My Aisy said...

tu la kan...orang kurus klu pakai ape pun cantek...adoai...semua cantik tapi...masalah bentuk badan ni...hurmmm sedey... whuaaaaa...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno