Tuesday, May 20, 2014

Mencari Custom Made Gown Princess Elsa (Frozen) Untuk Anak Anda???

Haaaa......meh I tolong promote skit. Sikit jer...since I promote free of cas.
I takdelah kenal tuan tanah baju gown kanak-kanak ni.
It just happen bila I browse cari baju Pwincess Frozen untuk mak budak ni kat Fesbuk minggu lepas.
Suddenly I bum into this. 


Haaa korang boleh tempah untuk :

- Aqiqah/Cukur Jambul Gown
• Casual Dress
• Special Occasion Dress
• Flower Girl Dress
• Muslimah Children's Dress
• Accessories ( Shoes / Hairband / Veil )

Nak datang kedai pun boleh at:

Address : No 115G, Jalan Taman Komersial Senawang 6, 
Taman Komersial Senawang, 70450 Seremban

hp: 013-6993939



cantikkan?.....custom made uols.
untuk kanak-kanak pompuan jer....kanak-kanak lelaki pi main jauh-jauh.
I tau ramai yang cari uniform pwincess frozen ni untuk naak-anak kan? kan?
ahhh cemburu buter nya I.......


Ahhh berkenannya I rasa nak beli simpan buat koleksi sendiri. Kot tetiba terpendek kan?.

Photo: Tempahan :)

Eeee gewwwwram dengan baju ketot tu..eeeeee rasa nak kunya computer ni.

Photo: Custom-made. A quick snap before delivery :)

Ayoo maaa apaaa....why la tuan tanah yang jahit baju ni buat baju cantik-cantik?...
and why only for kids???? why why why......
Malas cakap..korang layan jer gambar.





eeee cantiknya...rasa nak lempang member sebelah!!!!


ahhh kenan yang ni.....tailor I mampo buat ke untuk orang besar gajah macam I ni?.




Photo: Special Occasion Dress
Age : 2
Fabric : Cotton
Features : Band - Fully lined with netting
Garment Measurement :-
Shoulder : 9½"
Chest : 24"
Waist : 23"
Length : 27½"
Price : RM159 (Excluding Postage)
For on-line purchase, please PM us this photo for further details. Thank you

Photo: Special Occasion Dress

Age : 4
Fabric : Cotton
Features : Ribbon & Lace
Fully lined with netting

Garment Measurement :-
Shoulder : 9"
Chest : 24" 
Waist : 22"
Length : 34"

Price : RM189

Photo: Tempahan peplum dress dah siap :)

Photo: New Arrival

Satin with laced top & tulle/princess cut skirt
Perfect for special occasions
For 3-4 years

Contact us for more details


Photo: Tempahan dress flower girl.

Photo

Photo: New collection on display at Anastashia Children's Boutique.

Photo: Sneak peek of our new arrivals.
Come over & check it out.. ;)

Photo: Paper bags just arrived. love it..

cantikkan....?
ada banyak lagi.....kalau tak nak check fesbuk, boleh check kat website diaorang




Selamat Shopping untuk anak-anak pompuan uols....
I jeles!



Me Naughty..me Netty

7 comments:

Nad MamaZN said...

mak oiii canteknya baju!!!!

Asmin Fahmi said...

Cantik2 gile baju2 ni. Brp range harganya?

Kalau ada masa sudulah lawat blog saya http://alamwellness.blogspot.com

Anonymous said...

Boleh saye tanye berape harga baju frozen tu??

Anonymous said...

Saye nak tanya harga baju frozen tu berapr

Anonymous said...

Says nak Tanya harga baju frozen tu berape

Cikgu Aini said...

Cantiknye! :)

Anonymous said...

Harga baju frozen tu bpe yew...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno