Monday, August 5, 2013

Panik!! Lupa Masuk Duit Raya Dalam Sampul


 
haa kan dah kata...
aku pernah termimpi yang aku tak bagi langsung duit hari raya tahun ni
---
mesti anak-anak buah aku tak berapa gemar mimpi aku ni kan kan...
 
boleh aku lupa kan......bangun pagi tadi baru teringat duit raya dalam laci ofis.
Tatkala aku off hari ni aku gagahkan dating ofis semata-mata nak settle benda kecik ni.
 
ni aku tengah settlekan apa yang patut and print sticker Selamat Hari Raya untuk dilekat pada sampul raya DIY. sekian.

2 comments:

fazilzura said...

mimpi ngeri tuuu tuk anak2 sdara ..

mama tisya said...

wah..duit ry rm 50..sure ank buah ko suka..hehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno